Home » Local » Consilierul local Anton Dascălu a fost ales președintele Ligii Aleșilor Locali a PMP Vaslui

Consilierul local Anton Dascălu a fost ales președintele Ligii Aleșilor Locali a PMP Vaslui

Anton Dascălu, consilier local ales în comuna Dănești, care face parte și din conducerea Ligii aleșilor locali ai PMP la nivel central, a fost ales, ieri, președintele Ligii Aleșilor Locali ai PMP Vaslui în cadrul ședinței Adunării Generale a Consilierilor Locali ai PMP.

Organziația politică vasluiană, aflată în plin proces de organizare, are 31 de aleși locali în județ, dar se mândrește cu o reprezentare bună la nivel central, atât președintele organizației, Marcel Gangu, cât și Corneliu Bichineț, vicepreședinte, având funcții importante în conducerea națională.

„Pe această cale îi dorim mult succes și cât mai multe realizări în organizația pe care o reprezintă. Aceste alegeri interne, ca și cele desfășurate la sfârșitul anului trecut, fac parte dintr-un mai amplu efort organizatoric pe care îl facem la nivel județean pentru a avea oamenii potriviți care să vină în fața electoratului vasluian, dar și pentru a prezenta o ofertă politică articulată, coerentă și demnă de a fi luată în considerație de electoratul vasluian în perspectiva competițiilor electorale în care partidul se va angaja”, a spus Marcel Gangu, președintele Organizației Județene a PMP Vaslui.

La sfârșitul anului trecut au avut loc alegeri în cadrul Ligii Locale a PMP, în cadrul cărora Anton Dascălu a obținut o funcție de conducere.

„Nu multe organizații se pot bucura de faptul că au doi membri în conducerea națională”, a spus atunci Liviu Matieș, președintele Organizației Municipale Vaslui, referindu-se la președintele Marcel Gangu și vicepreședintele Corneliu Bichineț, cei doi având funcții importante în conducerea centrală a partidului, cărora li s-a adăugat Anton Dascălu.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: