Home » Local » Scandal într-un club din Bârlad! Polițiștii au reținut doi bărbați, bănuiți de lovire sau alte violențe

Scandal într-un club din Bârlad! Polițiștii au reținut doi bărbați, bănuiți de lovire sau alte violențe

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut 2 bărbați, cu vârstă de 36 și 32 de ani, din județul Iași, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de purtare abuzivă, lovire sau alte violențe, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au probat activitatea infracțională a 2 bărbați, în vârstă de 36 și 32 de ani, din comunele Miroslava și Aroneanu, județul Iași, care ar fi fost implicați într-o altercație produsă în noaptea de 17/18 decembrie 2022, într-un club din municipiul Bârlad, județul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit că, în noaptea 17/18 decembrie 2022, la ora 03.30, aflate într-un club din Bârlad, persoanele cercetate (un agent de pază al clubului și 2 persoane care nu figurau ca angajați ai clubului) ar fi intervenit să aplaneze un conflict spontan apărut între un bărbat de 21 de ani și o altă persoană. Aceștia ar fi agresat persoanele vătămate, 2 tineri în vârstă de 21 și 17 ani, frați, din comuna Zorleni, județul Vaslui.

În urma agresiunii, tânărul de 21 de ani ar fi suferit leziuni ce au necesitat 2-3 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform concluziilor emise de către medicii legiști.

Totodată, în noaptea de 14/15 ianuarie 2023, polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad ar fi depistat doi dintre bărbații cercetați în cauză, care deși nu aveau calitatea de agenți de pază angajați ai clubului, ar fi purtat bastoane telescopice metalice și spray-uri iritant-lacrimogene.

În aceeași zi, 15 ianuarie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au luat, față de 2 bărbați, măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

În cauză, un bărbat de 41 de ani, din comuna Holboca, județul Iași, este cercetat, în stare de libertate, pentru participarea la săvârșirea infracțiunilor.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a tuturor persoanelor implicate.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: