Home » Local » Prins la furat! Un bărbat din Huși a sustras o sumă de bani din seiful unei săli de jocuri de noroc

Prins la furat! Un bărbat din Huși a sustras o sumă de bani din seiful unei săli de jocuri de noroc

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Huși, au reținut un bărbat, din municipiul Huși, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea unui furt, în municipiul Huși.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Huși au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 33 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt, după ce ar fi sustras o sumă de bani din seiful unei săli de jocuri de noroc, din municipiul Huși.

În data de 17 ianuarie 2023, ora 13.27, Poliția Municipiului Huși a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, în aceeași zi, un bărbat necunoscut ar fi sustras o sumă de bani din seiful unei săli de jocuri de noroc.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii hușeni au stabilit faptul că, persoana bănuită de comiterea infracțiunii sesizate, aflată în incinta sălii de jocuri, profitând de neatenția supraveghetorului din sală, ar fi sustras, din seiful lăsat deschis și neasigurat, peste 11.500 lei. Ulterior, acesta a părăsit incinta sălii și s-a deplasat în municipiul Vaslui, fiind depistat și identificat de către un echipaj al Poliției Municipiului Vaslui în incinta unei alte săli de jocuri din municipiul Vaslui.

În aceeași zi, 17 ianuarie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbatul cercetat a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii hușeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Obiectele de valoare mare sau banii lichizi vor fi întotdeauna în atenţia infractorilor, care concep cele mai ingenioase modalităţi de a şi le însuşi, indiferent dacă acestea se află într-un magazin, într-un depozit sau în circulaţie. Orice verigă slabă în expunerea, depozitarea, manipularea sau paza acestor valori va fi speculată de răufăcători în savârşirea unei infracţiuni.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: