Home » National » PSD nu mai vrea să schimbe miniștrii la rotație

PSD nu mai vrea să schimbe miniștrii la rotație

Rotaţia guvernamentală trebuie să asigure în continuare o administrare eficientă, transmite PSD prin vocea secretarului general Paul Stănescu. El a pledat pentru o guvernare eficientă, context în care „nu schimbi jucătorii care performează”.

„În anul 2022, unul plin de provocări la nivel naţional şi regional, coaliţia de guvernare PSD-PNL-UDMR-minorităţi, a demonstrat că este o construcţie care poate trece peste dispute politice, atunci când interesul general o cere. Am reuşit de mai multe ori să ţinem în frâu conflictele sau să le menţinem în limite normale, democratice. Am implementat, de fiecare dată, politici adoptate prin consens. Această coaliţie are toate şansele să intre în istorie ca o formulă politică care a trecut România printr-una dintre cele mai grele perioade de după Revoluţia din 1989”, a precizat Stănescu într-un comunicat de presă transmis de PSD.

Singurul punct din protocol care nu poate fi negociat este alternanţa funcţiei de premier, de la Nicolae Ciucă la preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, care va avea loc în luna mai, a mai precizat Paul Stănescu.

„Deşi au fost perioade complicate şi mulţi care prevesteau ruperea coaliţiei, am dovedit că suntem responsabili. Trebuie să continuăm urmărind buna guvernare, chiar dacă nu toţi vedem lucrurile la fel. Însă, mereu ne punem la masa negocierilor şi nu ne ridicăm până nu avem un consens în privinţa soluţiilor pentru români”, a concluzionat secretarul general al PSD.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: