Home » Local » Social-democrații intră în alegeri! Dumitru Buzatu candidează pentru un nou mandat de președinte al PSD Vaslui

Social-democrații intră în alegeri! Dumitru Buzatu candidează pentru un nou mandat de președinte al PSD Vaslui

Astăzi, au loc alegeri în cadrul Organizației Județene a Partidului Social Democrat (PSD) Vaslui. În cadrul Conferinței de alegeri a PSD Vaslui, Dumitru Buzatu candidează pentru un nou mandat de președinte al organizaţiei politice vasluiene.

Din anul 2000 la conducerea filialei judeţene social-democrate, Dumitru Buzatu a precizat înainte de alegerile din organizația județeană, că lista de candidaturi este deschisă şi oricine poate candida pentru orice funcţie.

„Oricine poate candida pentru funcţiile de preşedinte, vicepreşedinte şi secretar al organizaţiei. Sigur, nici nu putem împiedica, nici nu putem forţa pe cineva să candideze, dar nu e nicio supărare, nici din partea mea nu ar fi nicio supărare dacă un candidat care s-ar prezenta prezumtiv ar şi câştiga alegerile. Aş fi foarte mulţumit, l-aş felicita şi pe cât mi-ar sta în putinţă în continuare i-aş acorda tot sprijinul necesar, pentru că în cei 30 de ani de când activez în PSD, mai bine de 20 de ani de când sunt la conducerea organizaţiei judeţene, am avut o atitudine foarte echilibrată, aşa consider eu şi cei care lucrează în echipă cu mine, faţă de toţi cei care vin din teritoriu şi în special faţă de municipiile care au o forţă mare, concentrează forţa urbană prin aceia care fac parte din PSD”, a spus presei Dumitru Buzatu.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: