Home » Local » Dumitru Buzatu a fost reales președintele PSD Vaslui!

Dumitru Buzatu a fost reales președintele PSD Vaslui!

În cadrul conferinței județene de alegeri, Dumitru Buzatu a fost reales președintele PSD Vaslui. Dumitru Buzatu a fost ales în unanimitate de cei 812 membri de partid delegați la conferința juțețeană de alegeri. Tot în urma votului care a avut loc ieri, secretar executiv al organizației județene a fost reales Ciprian Trifan.

Vicepreședinți ai organizației județene au fost aleși Valeriu Caragață – Organizația Vaslui; Popica Eduard Andrei – Organizația Vaslui; Stativă Irinel – Organizația Vaslui; Crețu Gabriela – Organizația Vaslui; Buzatu Tudor – Organizația Vaslui; Alexandru Andrei – Organizația Vaslui; Pavăl Vasile – Organizația Vaslui; Solomon Adrian – Organizația Bârlad; Bobeică Adrian – Organizația Bârlad; Boeru Sergiu – Organizația Huși; Ciupilan Ioan – Organizația Huși; Ciupilan Valeriu – Organizația Huși; Hultoană Paula – Organizația Zorleni; Moraru Neculai – Organizația Fălciu; Bahrim Silviana – Organizația Vutcani; Țabără Vasile – Organizația Hoceni; Corciovă Ion – Organizația Tutova.

Ședința s-a desfășurat în prezența liderului PSD, Marcel Ciolacu, și a secretarului general Paul Stănescu.

„Dacă mai aveţi dubii, să nu mai aveţi, pentru că preşedintele nostru, Marcel Ciolacu, la sfârşitul lui mai va fi prim-ministrul României. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, sigur că vom avea alegeri anticipate. În rest, sunt discuţii la ministere, sper să le rezolvăm, să rezolvăm în primul rând pentru ţară, nu neapărat pentru un partid sau pentru altul”, a spus Paul Stănescu.

La rândul lui, Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a precizat și el că rotaţia se va face potrivit acordului cu partenerii:

„Rotaţia prim-miniştrilor va avea loc conform acordului politic semnat şi asumat de către coaliţie. Principiul de la care plecăm este clar cel stipulat în acord. Vă reamintesc că şi noi şi partenerii de la PNL şi de la UDMR şi de la minorităţi suntem oameni politici. Sunt ferm convins că la un moment dat, când va fi oportun, vom sta de vorbă mai în detaliu. Lucrurile sunt prevăzute într-un acord. Nu înţeleg de ce vorbim în spaţiul public despre ce se întâmplă peste cinci luni, când priorităţile românilor sunt cu totul şi cu totul altele”, a subliniat Ciolacu.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: