Home » National » Zeci de persoane au fost evacuate dintr-un bloc cu 10 etaje din Arad după izbucnirea unui incendiu

Zeci de persoane au fost evacuate dintr-un bloc cu 10 etaje din Arad după izbucnirea unui incendiu

Incendiul, cu degajări mari de fum, a izbucnit într-un bloc turn din Arad. Zeci de persoane s-au autoevacuat, altele au ieșit cu ajutorul pompierilor. La fața locului au sosit mai multe echipaje medicale.

Zeci de persoane au fost evacuate, marţi după-amiază, dintr-un bloc cu 10 etaje din municipiul Arad. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, incendiul a izbucnit la o ghenă de gunoi aflată la etajul patru al blocului, în încăperea cu toboganul pentru aruncarea deşeurilor. Fumul dens a ajuns până la ultimul etaj, iar o parte dintre locatari s-au autoevacuat, în timp ce alte zeci de persoane au fost evacuate de pompieri.

„Întrucât ghena este amplasată în interiorul scării blocului, fumul dens a pătruns şi în interiorul blocului, până la ultimul etaj. Concomitent cu acţiunea de stingere, s-a acţionat pentru evacuarea persoanelor aflate în interiorul blocului”, a transmis ISU. Blocul este situat pe strada Predeal, în cartierul Aurel Vlaicu, iar la fiecare etaj al blocului sunt câte şase apartamente.

 

sursa: digi24.ro

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*