Home » National » ASPA continuă campaniile de sterilizare a câinilor fără stăpân din București

ASPA continuă campaniile de sterilizare a câinilor fără stăpân din București

Primăria Bucureşti anunţă, miercuri, că ASPA a sterilizat, în 2021 şi 2022, 2.000 de câini, o nouă campanie de sterilizare urmând a avea loc în weekend. Personalul ASPA a ridicat, în perioada 21 – 24 ianuarie, 40 de câini din diferite zone, 26 fiind doar de la Lacul Morii, relatează News.ro.

„Sterilizarea este singura soluţie civilizată pentru a preveni înmulţirea necontrolată şi abandonul câinilor pe străzi. ASPA continuă campania de sterilizări şi microcipări gratuite pentru câinii de rasă comună cu deţinător în acest weekend în sectoarele 1, 2 şi 4 din Bucureşti”, a transmis, miercuri, Primăria Bucureşti.

Instituţia precizează că, în ultimii doi ani, ASPA a sterilizat 2.000 de câini cu deţinător în cadrul campaniilor de sterilizări gratuite.

De asemenea, municipalitatea a precizat că, în perioada 21.01.2023 – 24.01.2023, echipajele ASPA au acţionat în fiecare zi în zona Lacul Morii, precum şi în alte zone ale Municipiului Bucureşti şi au ridicat 40 de câini din teritoriu, în medie 10 câini/zi.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: