Home » Local » Cele mai confortabile modele de încălțăminte în sezonul rece

Cele mai confortabile modele de încălțăminte în sezonul rece

Confortul este esențial în sezonul rece, mai ales atunci când vorbim despre încălțăminte. Dacă vrei să nu ai picioarele obosite, să nu îți suprasoliciți articulațiile și musculatura, trebuie să alegi pantofii de zi cu zi, în mod inteligent. Acest lucru presupune să ții cont de calitatea produselor, de tehnologia și materialele folosite la confecționarea lor, dar și de activitățile la care îi vei folosi, de timpul petrecut în picioare pe parcursul zilei, și așa mai departe. Pentru a-ți veni un pic în ajutor în procesul de selecție, am făcut un top 3 al celor mai confortabile modele de ghete și pantofi în sezonul rece.

Adidașii

Pantofii sport sunt indicați în orice sezon pentru că sunt, într-adevăr, cei mai confortabili. Acest lucru se datorează faptului că producătorii de echipamente sportive folosesc cea mai nouă tehnologie în realizarea tălpilor dar și a pantofului propriu-zis. Astfel, pantofii sport au, de obicei, talpa flexibilă, pentru a lăsa piciorul să se miște natural, susținere în zona călcâiului pentru a evita accidentările în timpul activităților sportive, iar unele modele au pernă de aer care protejează articulațiile în timpul alergării. Evident, trebuie să alegi un model adaptat sezonului. Cei de iarnă sunt din materiale mai groase, care păstrează căldura și nu lasă piciorul să înghețe, iar cei de vară sunt din materiale aerate, care lasă piciorul să respire și previn transpirația. La Fashion Days vei găsi o selecție vastă de pantofi sport de damă, din care să alegi în funcție de nevoile de purtare și sezon.

Bocancii

Un tip de încălțăminte specific sezonului rece, bocancii sunt atât confortabili, cât și versatili. Optează pentru o pereche cu blană în interior care mențin confortul termic. Talpa groasă și aderentă nu lasă frigul și umezeala să treacă și nu te lasă să aluneci pe suprafețe înghețate. Astfel, poți păși relaxată, fără să încordezi și să suprasoliciți musculatura și articulațiile. Ideal ar fi să alegi modelele din piele sau piele nabuc, în locul celor din materiale sintetice, pentru că acestea sunt mai rezistente și mai călduroase.

Încălțămintea UGG

Celebrul brand american de încălțăminte pentru iarnă, fondat de către surferul australian Brian Smith, este recunoscut pentru cizmele din piele de oaie. Interiorul din lână naturală este atât de plăcut pentru picior încât popularitatea lor a crescut necontenit, fără a ține cont de factorul estetic. Practic, cizmele UGG clasice sunt modele simple, cu talpa plată, însă incredibil de confortabile și călduroase. Brandul a extins, ulterior, gama de încălțăminte și cu alte modele, cu design mai modern. Totuși, cel mai căutat rămâne modelul clasic. Aici https://www.fashiondays.ro/g/femei-ugg/incaltaminte vei găsi o selecție vastă de încălțăminte de la brandul UGG, din care poți alege ceva care se potrivește foarte bine stilului tău, și să te bucuri de confort fără să faci compromis de imagine.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*