Home » National » Zeci de utilaje pentru deszăpezire acționează în Capitală pentru menținerea normală a traficului
Un barbat conduce un utilaj de deszapezire, pe strada Principala din comuna Smeeni, in judetul Buzau, marti, 28 ianuarie 2014. Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu si cod galben de ninsori si viscol valabila de miercuri de la ora 06:00 pana joi la ora 10:00 in mai multe judete din tara. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Zeci de utilaje pentru deszăpezire acționează în Capitală pentru menținerea normală a traficului

Traficul rutier se desfăşoară în condiţii normale, vineri, în Capitală, anunţă municipalitatea, care menţionează că operatorii de salubritate sunt pregătiţi să acţioneze cu 106 utilaje şi 204 operatori manuali.

„În urma verificărilor efectuate în teren şi a monitorizării video, s-a constatat faptul că operatorii au acţionat acolo unde au fost solicitaţi să intervină pentru împrăştierea materialului antiderapant, cu precădere în zona podurilor, pantelor, rampelor, pasajelor şi a principalelor artere de circulaţie. De asemenea, au fost transmise către Apa Nova toate locaţiile unde a fost semnalată prezenţa acumulărilor de apă în carosabil şi s-a intervenit pentru degajare. Traficul rutier se desfăşoară în condiţii normale”, informează PMB.

Municipalitatea precizează că, potrivit raportărilor transmise de operatorii de salubritate, aceştia sunt pregătiţi să acţioneze cu 106 utilaje şi 204 operatori manuali, după cum urmează:

– Sectorul 1 – 10 utilaje şi 106 operatori;

– Sectorul 2 – 14 utilaje;

– Sectorul 3 – 7 utilaje şi 18 operatori;

– Sectorul 4 – 28 de utilaje şi 30 de operatori;

– Sectorul 5 – 40 de utilaje şi 40 de operatori;

– Sectorul 6 – 7 utilaje şi 30 de operatori.

 

 

sursa: g4media.ro

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: