Home » Local » Au fost închise două tronsoane de drumuri județene! Se circulă în condiții de iarnă. Drumarii intervin cu utilaje de deszăpezire

Au fost închise două tronsoane de drumuri județene! Se circulă în condiții de iarnă. Drumarii intervin cu utilaje de deszăpezire

Pe drumurile județene de la nivelul județului Vaslui se circulă în condiții de iarnă. Până la această oră a fost închis segmentul de drum județean DJ244K Tanacu-Vinetesti, iar drumarii intervin pentru a fi redat circulației rutiere. De asemenea, a fost închis și DJ 284 între Arsura și Ghermănești. Vântul viscolește zăpada și se intervine greu. A fost trimisă încă o autofreza în zonă pentru a reda circulației tronsonul de drum în condiții de siguranță.

Având în vedere avertizarea meteorologică de vreme severă pentru județul Vaslui, emisă de Administrația Națională de Meteorologie, pentru perioada 27 ianuarie 2023, ora 10.00 – 29 ianuarie 2023, ora 10.00, ce vizează căderi de precipitații și intensificări ale vantului, Consiliul Județean Vaslui recomandă tuturor participanților la trafic să circule cu prudență pe drumurile naționale, județene și comunale.

De asemenea, recomandăm verificarea autovehiculelor înainte de deplasări mai lungi și, totodată, dotarea corespunzătoare a acestora cu echipament de iarnă.

SC Lucrări Drumuri și Poduri SA Vaslui efectuează activități de patrulare și este pregătită să acționeze pentru asigurarea circulației rutiere în condiții de siguranță pe drumurile județene.

Societatea are pregătite pentru intervenție 91 de utilaje și mijloace auto (64 utilaje și 27 mijloace auto).

În acest moment, SC LDP Vaslui are pe stoc 4.000 tone de material antiderapant și 350 tone de sare.

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: