Home » Local » Doi tineri din Fălciu, reținuți pentru tâlhărie! Prin violență, infractorii au deposedat un minor de bunurile de valoare

Doi tineri din Fălciu, reținuți pentru tâlhărie! Prin violență, infractorii au deposedat un minor de bunurile de valoare

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești, din cadrul Poliției Orașului Negrești, au reținut doi tineri, în vârstă de 21, respectiv 23 de ani, din comuna Fălciu, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea unei tâlhării calificate.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au documentat și probat activitatea infracțională a doi tineri, din comuna Fălciu, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, la data de 24 decembrie 2022, în localitatea Buhăești, comuna Vulturești, județul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii negreșteni au stabilit faptul că, în noaptea de 24/25 decembrie 2022, la ora 22:00, persoanele bănuite de comiterea infracțiunii cercetate, prin folosirea violenței, au deposedat un minor, în vârstă de 17 ani, de bunurile de valoare pe care acesta le avea asupra sa.

Prejudiciul rezultat în urma săvârșirii infracțiunii, estimat la 3.000 de lei, a fost recuperat integral.

La data de 26 ianuarie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, față de tinerii cercetați a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, față de tânărul de 23 de ani, Judecătoria Vaslui a luat măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile. Față de tânărul de 21 de ani, aceeași instanță de judecată a luat măsura arestului la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii negreșteni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanelor cercetate.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: