Home » Local » Tâlhărie în municipiul Bârlad! Infractorul a agresat o femeie aflată la plimbare și i-a furat telefonul mobil

Tâlhărie în municipiul Bârlad! Infractorul a agresat o femeie aflată la plimbare și i-a furat telefonul mobil

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat de 32 de ani, din comuna Grivița, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, din Grivița, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, la data de 16 ianuarie 2023, în municipiul Bârlad, în zona străzii Episcop Iacov Antonovici.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, în data de 16 ianuarie 2023, la ora 19:00, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi deposedat, prin folosirea violenței, o persoana vătămată, femeie de 45 de ani, din Bârlad, de un telefon mobil, în timp ce aceasta se afla la plimbare cu un animal de companie, în zona locuinței.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la 800 de lei și a fost recuperat integral.

La data de 27 ianuarie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii bârlădeni au luat, față de bărbat, măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus arestarea sa preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: