Home » Local » Cum să purtați pantaloni la muncă: 4 idei de ținute pentru femeile care lucrează într-un birou

Cum să purtați pantaloni la muncă: 4 idei de ținute pentru femeile care lucrează într-un birou

Odată cu instalarea iernii, este momentul potrivit pentru a scoate din dulap acei pantaloni de damă potriviți pentru muncă, ascunși în garderobă sau pentru a investi în câteva piese noi esențiale. Arătați-vă profesional la locul de muncă purtând pantaloni negri simpli sau întoarceți privirile purtând pantaloni chic cu picior larg.

Pantalonii pentru femei sunt unele dintre cele mai confortabile articole de îmbrăcăminte profesională. Sunt ușor de stilizat și de purtat, sunt versatili, oferă suficientă acoperire a corpului și le permit doamnelor să se simtă puternice în ținutele lor. Acesta este, de asemenea, motivul pentru care purtarea pantalonilor la locul de muncă este atât de răspândită.

Chiar dacă unele opțiuni elegante de pantaloni de damă din piele pot fi purtate în mod profesional atunci când sunt combinate cu o cămașă albă, când vine vorba de pantaloni pentru birou, femeile sunt puțin mai convenționale. Doamnele preferă pantaloni mai clasici, eleganți și monocromatici, cu talie medie sau înaltă și modele cu picior larg. Pentru țesăturile pantalonilor lor pentru femei, poliesterul, viscoza și elastanul sunt opțiuni comune.

Denimul este, de asemenea, o alegere bună de țesătură pentru mediile de lucru casual sau business-casual. Cu toate acestea, este indicat să combinați blugii cu o cămașă sau o bluză de culoare neutră pentru a păstra ținuta profesională. Și, de asemenea, asigurați-vă că respectați codul vestimentar de la locul de muncă.

Continuați să citiți pentru inspirație despre tipul de pantaloni pe care femeile de afaceri îi adoră și despre modalitățile de a stiliza pantalonii pentru muncă.

Pantaloni cu talie înaltă

Primul tip de pantaloni de damă de lucru de pe această listă este clasicul pantalon cu talie înaltă. În cazul pantalonilor, nimic nu arată mai profesionist decât o talie elevată! Este un pic conservatoare, dar elegantă și la modă în același timp, ceea ce face ca pantalonii cu talie înaltă să fie cel mai bun adaos la îmbrăcămintea de lucru.

În funcție de codul vestimentar de la locul de muncă, puteți opta pentru culori diferite. În cazul în care lucrați într-un mediu strict și serios, optați pentru clasicii pantaloni negri. Dar dacă aveți de urmat mai degrabă un cod business-casual, puteți opta pentru culori strălucitoare sau chiar explora unele modele interesante.

Cel mai bun mod de a stiliza acești pantaloni pentru femei de afaceri este combinându-i cu o cămașă sau cu o bluză care să iasă bine în evidență. Adăugați jachete de damă asortate cu pantalonii și accesorii complementare și veți obține un costum minunat pentru eforturile dvs. profesionale.

Pantaloni cu picior drept

Completați-vă garderoba de lucru cu pantaloni clasici cu picior drept pentru femei. Aceste tipuri de pantaloni de damă sunt probabil cel mai comun stil de pantaloni de birou. Fiecare femeie de afaceri are nevoie de o pereche, deoarece ascunde șoldurile și zonele pe care femeile se simt de obicei reticente să le afișeze.

În plus, arată fantastic. Mai ales atunci când creați o combinație de ținute pentru birou cu elemente de bază atemporale ale garderobei, cum ar fi cămășile albe și topurile monocrome. Acești pantaloni de damă alungesc vizual picioarele, așa că arată și mai uimitor cu tocuri înalte și curele mari.

Pantaloni cu talie medie și picior larg

Pantalonii mid-rise cu picior larg sunt pantaloni office-friendly pentru femeile care iubesc o ținută clasică și atemporală. Și știți ce? Pantalonii cu talie medie revin la modă. Asta înseamnă că veți putea să arătați elegantă și cu clasă, fără teama de a fi percepută ca o persoană cu gusturi învechite.

Pentru cele mai bune rezultate, combinați acești pantaloni de damă cu alte ținute de lucru tradiționale, cum ar fi o cămașă albă din bumbac sau o bluză cu volane. Folosiți accesorii mari, în negru, alb, roșu sau bej, pentru a crea o declarație subtilă cu ținuta dvs.. Bijuteriile mici, aurii sau argintii, vă vor accentua aspectul profesional. Adăugați mocasini pentru a completa look-ul.

Pantaloni asimetrici cu picior larg

Pantalonii asimetrici pentru femei sunt, de asemenea, un adevărat succes în mediul corporatist. Acest tip de pantaloni potriviți pentru femei la locul de muncă înseamnă să vă simțiți încrezătoare în corpul dvs., păstrând în același timp un aspect profesional la birou. Și, din moment ce fac deja o declarație, puteți explora și unele varietăți colorate.

Unele dintre cele mai bune combinații sunt cămășile de mătase și bluzele cu linii în V de culoare neutră, împreună cu pantofi clasici sau stiletto. Accesorizați cu accesorii negre sau albe care să se potrivească cu pantofii și să vă completeze ținuta de lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*