Home » Local » Sindicaliștii au discutat la Bârlad cu Adrian Solomon, președintele Comisie de Muncă din Camera Deputaților

Sindicaliștii au discutat la Bârlad cu Adrian Solomon, președintele Comisie de Muncă din Camera Deputaților

Vineri, 10 februarie 2023, la Bârlad, cu sprijinul Uniunii CNSLR-Frăția Vaslui, sindicaliștii avut o întâlnire cu deputatul Solomon Adrian – președintele Comisie de Muncă din Camera Deputaților. La discuții au luat parte mai mulți lideri ai structurilor sindicale de la nivel local și regional.

Gică Crețu, președintele Uniunii CNSLR-Frăția Vaslui, a spus că rostul acestei întâlniri a fost acela de a găsi împreună o modalitate mai rapidă și eficientă de comunicare între Confederația noastră și membrii comisie de muncă din cameră

În cotextul tot mai des al modificării și/sau corelării  legislației din domeniul muncii cu legislația europeană, dorim ca parlamentarii să ne transmită din timp textele de lege care intră pe ordinea de zi a comisie și implicit a plenului Camerei Deputaților, astfel ca noi, din timp, să avem posibilitatea să aducem eventualele amendamente benefice membrilor noștri.

Un punct de discuție între sindicaliști a fost cel legat de proaspăta lege a dialogului social și posibilele modificări ale ei prin ordonanță de urgență.

„De ce Bârlad? Pentru că domnul Solomon este deputat PSD de Vaslui și are domiciliul în frumoasa localitate. Discuția a avut un caracter informal, având promisiunea unei colaborări mult mai apropiate”, a mai spus Gică Crețu.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*