Home » Administratie » Supraveghere video în comuna Ivănești! Sume importante de bani pentru dezvoltarea comunității

Supraveghere video în comuna Ivănești! Sume importante de bani pentru dezvoltarea comunității

Locuitorii comunei Ivănești au parte de vești foarte bune din partea autorităților locale. În ultimele zile, au fost semnate contractele de finanțare pentru o serie de proiecte, care vor avea un impact major asupra dezvoltării comunității locale.

„Am semnat la CNI două contracte în valoare de aproape 1.900.000 de lei, prin care vom instala un sistem de supraveghere video în toată comuna. De asemenea, vom instala 4 stații de încărcare a mașinilor electrice și vom asigura digitalizarea completă și integrată a serviciilor din Primăria Ivănești! În același timp s-a câștigat și licitația la alimentare cu apa în satele Coșești, Coșca și Fundătura Mare”, a spus Vasile Novac, primarul comunei Ivănești.

De altfel, comuna Ivănești a fost printre UAT-urile din județul Vaslui care au avut cele mai multe proiecte implementate prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

În total, județul Vaslui a avut declarate eligibile pentru finanțare prin PNDL 2 un număr de 251 de proiecte. Valoarea totală a proiectelor se ridică la suma de 860 milioane de lei.

Din numărul total de investiții, Consiliul JudețeanVaslui a derulat prin PNDL 2 un număr de 17 proiecte, care totalizează suma de 180 milioane de lei. Investițiile din cadrul programului vizează reabilitarea de drumuri județene și comunale, construirea de dispensare, dezvoltarea rețelelor de iluminat public, sisteme de alimentare cu apă și canalizare, reabilitare școli, construirea de creșe și grădinițe.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: