Home » IT » Cum să vă configurați o stație de lucru perfectă pentru laptop

Cum să vă configurați o stație de lucru perfectă pentru laptop

În zilele noastre, mulți creatori își desfășoară o parte din muncă în deplasare – ceea ce înseamnă că au nevoie de mobilitatea pe care o oferă un laptop. Dar atunci când este momentul să vă așezați acasă pentru a lucra câteva ore, zile sau săptămâni, este benefic să aveți o stație de lucru pentru acel laptop ASUS ZenBook care să fie mai confortabilă și mai favorabilă productivității decât cafeneaua locală.

Când vine vorba de amenajarea stației de lucru pentru laptop perfecte, problema poate fi să știți cum să începeți, unde să vă cheltuiți banii și ce să prioritizați ca și creator de conținut. Am elaborat acest articol pentru a vă ajuta să vă gândiți la componentele care vor compune configurația biroului dvs. de vis. Fie că reamenajați un spațiu dintr-o dată, fie că faceți upgrade în timp, cele de mai jos vă pot ajuta să înțelegeți de ce veți avea nevoie pentru a construi o stație de lucru de top în jurul laptopului dvs. ASUS ZenBook.

Birou

Biroul pentru stația de lucru pune bazele spațiului dvs. de lucru și trebuie să vă asigurați că aveți în vedere câteva lucruri corecte atunci când faceți achiziția.

În primul rând, veți dori un birou care să fie suficient de mare. Fiecare are propriile preferințe, dar creatorii de conținut tind să graviteze spre simplitate și organizare, așa că vă recomandăm o suprafață simplă și plată, nealocuită de rafturi.

În timp ce un birou dreptunghiular standard va fi suficient pentru unii creatori, alții vor dori să ia în considerare avantajul unui birou în formă de L. Birourile în formă de L le permit creatorilor de conținut spațiul necesar pentru a configura două spații de lucru alăturate, unul care se învârte în mod specific în jurul computerului, în timp ce altul oferă spațiul fizic și mental pentru sarcini care pot necesita doar un notebook, un planificator sau o tabletă.

Birourile cu înălțime reglabilă sunt, de asemenea, excelente, deoarece permit o configurație de birou în picioare care diminuează riscurile de dureri de spate și de umeri care apar în urma zilelor lungi petrecute pe scaun, îmbunătățind în același timp starea de spirit, nivelul de energie și chiar productivitatea.

În cele din urmă, acordați atenție culorii și finisajului biroului dumneavoastră pentru stația de lucru. Fie că, negru sau alb, lemn colorat mai închis sau mai deschis, acesta va ajuta la stabilirea tonului spațiului dvs. de lucru în general.

Scaun

Chiar dacă optați pentru un birou cu înălțime reglabilă, probabil că vă veți petrece cea mai mare parte a timpului pe scaun, în fața unui laptop ASUS ZenBook, ceea ce face ca acesta să fie unul dintre cele mai importante aspecte ale configurației biroului dumneavoastră. Cu cât am învățat mai multe despre ergonomie și cu cât mai multe locuri de muncă i-au legat pe lucrători de birourile lor, cu atât mai mulți experți au trâmbițat importanța scaunului potrivit.

Scaunele ergonomice sunt potrivite cu cele mai bune practici pentru sănătatea legată de ergonomie, care, în general, include cel puțin: suport lombar reglabil pentru a se potrivi cu coloana vertebrală, cotiere reglabile în lățime și pivotante spre interior, precum și o tetieră care să pivoteze.

Confortul este extrem de important, iar scaunele ergonomice pot fi o ajustare. Fiți atenți la companiile care oferă o politică de returnare de 30 sau 60 de zile, ceea ce vă permite să vă asigurați că scaunul se potrivește nevoilor dumneavoastră înainte de a vă angaja pe termen lung.

Iluminat

Iluminatul din biroul dvs. poate face o diferență considerabilă atunci când vine vorba de starea de spirit a spațiului dvs. de lucru, de nivelul dvs. de energie și chiar de productivitate. Când vine vorba de iluminatul de deasupra capului, spoturile pot crea strălucire și luminozitate care este greu de privit, așa că optați pentru o lumină descendentă blândă.

O lampă de birou sau o altă iluminare de lucru vă va ajuta să stratificați iluminarea și să puneți mai mult confort și seninătate în munca dumneavoastră. Încorporarea oricărei iluminări naturale în spațiul dvs. de lucru va stimula și mai mult starea de spirit și productivitatea.

În cele din urmă, pentru a reduce strălucirea ecranului unui ASUS ZenBook, luați în considerare o bară de ecran, care va împrăștia lumină reglabilă pe ecran, reducând oboseala oculară care poate fi comună pentru creatorii care petrec ore întregi în fața unui monitor.

Căști

Sunetul este, fără îndoială, la fel de important ca și iluminarea potrivită. Creatorii care lucrează în domeniul audio sau video vor dori să investească într-o pereche de căști over-ear de înaltă calitate, care îmbunătățesc calitatea sunetului unui laptop ASUS VivoBook și creează o experiență imersivă.

Acestea fiind spuse, căștile over-ear nu vor fi confortabile pentru toți, iar purtătorii de ochelari, în special, ar putea dori să caute o alternativă. Pentru cei mai mulți, difuzoarele stereo bine poziționate pot produce calitatea și mediul sonor dorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*