Home » Local » Au furat bani prin folosirea violenței! Doi tineri din municipiul Vaslui, reținuți pentru tâlhărie calificată

Au furat bani prin folosirea violenței! Doi tineri din municipiul Vaslui, reținuți pentru tâlhărie calificată

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut doi tineri, ambii în vârstă de 23 de ani, din municipiul Vaslui, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a doi tineri, din Vaslui, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, la data de 16 februarie 2023, în municipiul Vaslui, în zona unui bar de pe strada Ștefan cel Mare.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit faptul că, în data de 16 februarie 2023, la ora 20:00, persoanele bănuite de comiterea infracțiunii ar fi deposedat și însușit, prin folosirea violenței, de la o persoana vătămată, tânăr de 18 ani, din Vaslui, o sumă de bani, pe care acesta o avea asupra sa, în buzunar.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii a fost recuperat integral.

La data de 17 ianuarie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii vasluieni au luat față de tineri măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tinerilor.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*