Home » Local » Mobilizare la USR Vaslui! Viceprimarul Cătălin Mîndru intenționează să candideze pentru funcția de primar

Mobilizare la USR Vaslui! Viceprimarul Cătălin Mîndru intenționează să candideze pentru funcția de primar

Cătălin Mîndru, viceprimarul municipiului Vaslui, a anunțat că are intenția de a candida din partea USR pentru funcția de primar la următoarele alegeri locale. În cadrul unei conferințe de presă, politicianul a făcut o scurtă radiografie a realităților de la nivel local.

„Din fericire, putem vorbi despre lucruri bune la nivel local, în municipiul Vaslui, unde USR este parte a majorității locale. Bugetul municipiului a fost adoptat recent, iar acesta prevede investiții în beneficiul tuturor vasluienilor. Parcuri de joacă, investiții în curțile grădinițelor, dotări pentru școli, evenimente pentru tineri, 100 de apartamente pentru tineri – acestea reprezintă doar o mică parte din investițiile prevăzute în noul buget. Aș vrea să menționez că o parte din acestea sunt posibile datorită PNRR, proiectul de țară scris de USR cât a fost la Guvernare”, a spus Cătălin Mîndru.

La nivel județean, activitatea USR s-a concentrat pe transparentizarea activității  instituțiilor publice locale.

„În 2023, la fel ca și în anul care tocmai a trecut, vrem să orientăm activitatea Consiliului Județean către rezolvarea de problemelor reale cu care se confruntă vasluienii. De aceea, mereu am susținut alocarea resurselor financiare către proiectele necesare comunității”, a spus Iuliana Teslariu, consilier județean USR.

La rândul lui, deputatul Mihai Botez, liderul USR, a precizat că filiala județeană va deschide un nou ciclu de comunicare cu vasluienii, în care să explice eșecul actualei guvernări.

„Deși observăm că la nivel național, avem parte de o presă care închide ochii din ce în ce mai mult la eșecurile PSD-PNL, USR va rămâne vocea care va transmite mereu adevărul”, a explicat Mihai Botez.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*