Home » Local » Bătrână salvată de polițiștii vasluieni

Bătrână salvată de polițiștii vasluieni

Vineri dimineață, 17 februarie 2023, la ora 07.10, un echipaj de ordine publică din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Murgeni, care se deplasa la o intervenție, sesizată prin SNUAU 112, a observat la marginea localității Igești, comuna Blăgești, județul Vaslui, o bătrână prăbușită într-o baltă.

Deși temperaturile erau negative, “bunica Geta“ avea hainele ude, era desculță, dezorientată, obosită și în prag de inconștiență. Colegii au scos-o din baltă, au cerut sprijinul Ambulanței Murgeni și al unor persoane din zonă, reușind să o învelească într-o pătură și să-i acorde primul ajutor.

Bătrâna, în vârstă de 77 de ani, locuiește în localitatea învecinată, la aproximativ 5 kilometri de unde locul unde a fost găsită, a fost transportată la Spitalul Municipal Bârlad, iar astăzi, starea ei este bună, fiind în afara oricărui pericol.

Apreciem implicarea și grija față de semeni manifestată de către colegii noștri, Petrișor și Alexandru, care prin acțiunile lor au salvat o viață!

Colegii noștri – agent șef adjunct de poliție Petrișor BOGOI – Postul de Poliție Blăgești – polițist din mai 2012 și agent de poliție Alexandru BOHODEANU – Postul de Poliție Berezeni – polițist din noiembrie 2022.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: