Home » Administratie » Proiecte finanțate în comuna Dragomirești: modernizarea dispensarului și digitalizarea instituțiilor

Proiecte finanțate în comuna Dragomirești: modernizarea dispensarului și digitalizarea instituțiilor

Locuitorii comunei Dragomirești au parrte de vești bune la începutul acestui an. Autoritățile locale au semnat contractele de finanțare pentru două investiții și sunt în lucru alte proiecte în vederea atragerii de finanțare.

„Am semnat cu Ministerul Dezvoltării două proiecte importante pentru comunitatea noastră. Este vorba de digitalizarea instituțiilor publice și reabilitarea și modernizarea dispensarului comunal. În curând locuitorii comunei vor avea și alte vesti bune”, a spus Dănuț Iacob, primarul comunei Dragomirești.

Prin Planul Național de Redresare și Reziliență, UAT-urile din județul Vaslui au câștigat finanțarea mai multor proiecte pe componentele C5 – Valul Renovării și C10 – Fondul Local.

Pentru Fondul Local, în județul Vaslui comuna Dragomirești are finanțat un proiect: Reabilitare și modernizare clădire dispensar, cu o valoare a investiției de 1.041.407,03.

Pentru Valul Renovării municipiul Huși are finanțate patru proiecte: Renovarea energetică moderată a clădirii C1 aferentă Corp 3 din strada Ștefan cel Mare, cu o valoare a investiției în sumă de 1.260.605,02; Renovarea energetică moderată a clădirii Grădinița cu program prelungit nr.10 Huși, cu o valoare a investiției de 1.574.001,82;

Renovarea energetică moderată a clădirii Creșa municipală Huși, cu o valoare a investiției de 1.953.327,36; Renovarea energetică moderată a clădirii corp C1 din str. A.I.Cuza care aparține Școlii Gimnaziale Ion Creangă, cu o valoare de investiției de 2.293.387,48.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: