Home » Local » Bătaie la discotecă! Un bărbat din Rafaila a băgat în spital un tânăr din comuna Dumești

Bătaie la discotecă! Un bărbat din Rafaila a băgat în spital un tânăr din comuna Dumești

Poliţiştii Secției 6 Poliției Rurală Negrești, din cadrul Poliției Orașului Negrești, au reținut un bărbat, în vârstă de 25 ani, din comuna Rafaila, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe .

Polițiștii Secției 6 Poliției Rurală Negrești au probat activitatea infracțională a unui bărbat din localitatea Rafaila, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, în noaptea de 18/19 februarie 2023, în proximitatea unei discoteci din localitatea/comuna Todirești, județul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii negreșteni au stabilit că la data de 19 februarie 2023, la ora 04:45, în vecinătatea unei discoteci din localitatea Todirești, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, bărbatul cercetat ar fi agresat, lovind cu un corp dur, o persoană de sex masculin în vârstă de 24 ani, din comuna Dumești, județul Vaslui.

Conform raportului de expertiză emis de către medicii legiști, în urma agresiunii, victima a suferit leziuni ce necesită 4 – 5 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare,

La data de 21 februarie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii negreșteni au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unor măsuri preventive.

În cauză, mai sunt cercetați, în stare de libertate, 2 bărbați în vârstă de 21, respectiv 30 de ani, bănuiți că ar fi participat la săvârșirea infracțiunii cercetate.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanelor implicate.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*