Home » National » O pisică găsită în viață după cutremurul din Turcia a fost adoptată de salvatorul său

O pisică găsită în viață după cutremurul din Turcia a fost adoptată de salvatorul său

Sfârșit fericit pentru o pisică din Turcia. Aceasta a primit o nouă șansă la viață și la un cămin după cutremurul din Turcia.

Ali Cakas, ciclistul echipei naționale turce de mountain bike, a mers în Gaziantep după cutremurele devastatoare din Turcia, să dea o mână de ajutor salvatorilor și să ajute supraviețuitorii, prinși sub ruine. Tânărul sportiv a avut parte și de o minune: și-a găsit un prieten pe viață!

Ali a povestit, pe Instagram, că s-a întors din Gaziantep împreună cu un prieten: o pisică albă cu pete negre, pe nume Enkaz. A găsit-o sub o clădire prăbușită, a salvat-o, iar felina nu a vrut să mai plece de lângă el. Au o relație strânsă, așa cum se poate observa în imaginile emoționante postate de salvator pe rețelele de socializare. Tânărul a verificat dacă pisica are stăpân sau nu, însă nu a găsit dovezi în acest sens. Așa că a decis să îl adopte, luându-l cu el acasă, în orașul Mardin.

Acum este pe mâini bune – a scris el într-o postare publicată miercuri – aceasta este loialitatea. Ce grație și ce educație”, este unul dintre mesajele postate de Ali, pe internet. Având în vedere interesul mare pe care povestea l-a stârnit în mediul online, tânărul i-a făcut un profil de Instagram felinei, care a depășit 20.000 de urmăritori.

Amândoi v-ați găsit și ales unul pe celălalt„, a scris cineva. „În tot acest întuneric, puțină lumină„, a continuat un internaut. „Împreună veți fi foarte fericiți”, este mesajul altcuiva.

 

sursa: observatornews.ro

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*