Home » Local » Un tânăr din Vaslui a spart două magazine din Piața Traian! Polițiștii l-au reținut pe infractor

Un tânăr din Vaslui a spart două magazine din Piața Traian! Polițiștii l-au reținut pe infractor

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un bărbat de 29 de ani, din municipiul Vaslui, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt, în formă continuată, și a unei tentative la infracțiunea de furt calificat.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, din municipiul Vaslui, județul Vaslui, bănuit de comiterea unei tentative la infracțiunea de furt calificat și a unei infracțiuni de furt, în formă continuată, la data de 19 februarie 2023, în municipiul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit faptul că, la data de 19 februarie 2023, începând cu ora 14:35, persoana bănuită de comiterea infracțiunilor ar fi pătruns în două societăți comerciale din vecinătatea Pieței Agroalimentare Traian, din municipiul Vaslui, și ar fi sustras mai multe bunuri, respectiv băuturi alcoolice și articole de îmbrăcăminte.

Un echipaj al Biroului de Ordine Publică Vaslui, deplasat la fața locului, în temeiul sesizărilor, a identificat, în scurt timp, pe strada Traian, în vecinătatea unei biserici, bărbatul bănuit de săvârșirea faptelor cercetate. Asupra acestuia, în urma controlului corporal efectuat, au fost identificate bunuri ce ar fi rezultat din activitatea infracțională

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la 1.200 de lei și a fost recuperat în proporție de 90%.

La data de 21 februarie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbatul cercetat a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Judecătoriei Vaslui, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*