Home » Local » Bătaie în localitatea Barboși! Șapte bărbați au fost reținuți de polițiștii hușeni

Bătaie în localitatea Barboși! Șapte bărbați au fost reținuți de polițiștii hușeni

Poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Huși, din cadrul Poliției Municipiului Huși, au reținut 7 bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 40 de ani, din comunele Berezeni și Hoceni, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. 

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși au probat activitatea infracțională a 7 bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 40 de ani, din comunele Berezeni și Hoceni, județul Vaslui, care au fost implicați într-o altercație, produsă la data de 19 februarie 2023, în localitatea Barboși, comuna Hoceni.

Astăzi, 23 februarie 2023, peste 25 de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Huși, cu sprijinul a 10 luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vaslui și al jandarmilor, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, au pus în aplicare 7 mandate de percheziție domiciliară, la adrese din localitățile Rânceni, comuna Berezeni, și Barboși, comuna Hoceni.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii hușeni au stabilit că, la data de 19 februarie 2023, la ora 15.00, aflați în zona unui spațiu comercial din zona centrală a localității Barboși, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, între mai multe persoane a avut loc un conflict spontan. Persoanele participante s-au lovit reciproc iar un tânăr de 22 de ani a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Tot astăzi, 23 februarie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși au luat față de cei 7 bărbați cercetați, cu vârste 17 și 40 de ani, măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ulterior, aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii hușeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a tuturor persoanelor implicate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere.

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: