Home » Local » Un bărbat din Puiești și-a bătut soția în mod repetat! Agresorul a fost reținut de Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana

Un bărbat din Puiești și-a bătut soția în mod repetat! Agresorul a fost reținut de Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din comuna Puiești, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violență în familie și nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu.

La data de 22 februarie 2023, ora 20.30, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana au fost sesizați, prin SNUAU 112, de către o femeie din comuna Puiești, cu privire la faptul că, la o locuință din localitatea Cristești, comuna Puiești, o femeie de 42 de ani,  ar fi fost agresată fizic de către soțul său, la domiciliul comun.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana au stabilit că, în perioada 18 – 22 februarie 2023, pe fondul consumului de alcool, bărbatul cercetat ar fi agresat persoana vătămată, în două rânduri, lovind-o în zona feței și îmbrâncind-o.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, pe o perioadă de 5 zile, prin care acesta era obligat să păstreze o distanță de 100 de metri față de aceasta și față de domiciliul acesteia, totodată fiind dispusă și evacuarea acestuia din locuință.

La data de 23 februarie 2023, ora 14.30, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana l-au depistat la domiciul comun, în flagrant, pe bărbatul cercetat, deși acesta fusese evacuat anterior. Astfel, acesta ar fi încălcat prevederile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu emis împotriva sa.

În urma agresiunilor, victima a suferit leziuni ce necesită 3-4 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform raportului preliminar de expertiză emis de către medicii legiști.

În baza probatoriului administrat, ieri, 23 februarie 2023, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă  de 24 ore.

Astăzi, 24 februarie 2023, acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: