Home » Local » Un tânăr beat la volan a provocat un accident rutier pe raza suburbiei Gura Bustei din municipiul Vaslui

Un tânăr beat la volan a provocat un accident rutier pe raza suburbiei Gura Bustei din municipiul Vaslui

Polițiștii Biroului Rutier Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un bărbat, în vârstă de 24 ani, din comuna Vinderei, județul Vaslui, bănuit că ar fi condus un autoturism implicat într-un eveniment rutier, în data de 21 februarie 2023, pe raza suburbiei Gura Bustei din municipiul Vaslui.

La data de, 21 februarie 2023, la ora 17:35, polițiștii Biroului Rutier, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au fost sesizați, telefonic, cu privire la faptul că, în municipiul Vaslui, pe strada Viitorului din suburbia Gura Bustei, s-a produs un eveniment rutier.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, un bărbat de 24 de ani din localitatea Obârșeni, comuna Vinderei, județul Vaslui, ar fi condus pe strada Viitorului, din direcția Vaslui către Bahnari, un autoturism înmatriculat în Vaslui și ar fi acroșat un alt autoturism Vaslui, înmatriculat în județul Vaslui, ce se deplasa pe sensul opus de mers.

În urma producerii accidentului, a rezultat vătămarea corporală a șoferului și  pasagerului din autoturismul ce se deplasa pe sensul de mers Bahnari către Vaslui, care au fost transportați la Spitalul Județean Vaslui, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorului autoturismului ce ar fi provocat evenimentul rutier a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.92 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În data de 22 februarie 2023, în baza probatoriului administrat, polițiștii rutieri vasluieni l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: