Home » Local » Hoț prins! Un tânăr a furat din mai multe magazine din vecinătatea Pieței Centrale Vaslui

Hoț prins! Un tânăr a furat din mai multe magazine din vecinătatea Pieței Centrale Vaslui

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un bărbat de 28 de ani, din municipiul Vaslui, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de de furt calificat.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, din municipiul Vaslui, județul Vaslui, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, la data de 18/19 februarie 2023, în municipiul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit faptul că, în noaptea de 18/19 februarie 2023, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi pătruns, prin efracție, în două spații comerciale (unul dintre ele dezafectat), de pe strada Nicolae Iorga, din vecinătatea Pieței Agroalimentare Vidin a municipiului Vaslui, și ar fi sustras diverse bunuri și bani.

La data de 26 februarie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbatul cercetat a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*