Home » Local » Astăzi marcăm Ziua Protecției Civile din România!

Astăzi marcăm Ziua Protecției Civile din România!

Consiliul Județean Vaslui a fost în permanență un susținător al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) Vaslui, contribuind sau implementând proiecte pentru achiziția de echipamente și autospeciale atât de necesare la intervenție.
Astfel, IJSU Vaslui a fost dotat cu echipamente, care au dus la îmbunătățirea capacității de răspuns în situații de urgență la nivelul județului Vaslui, prin reducerea timpului de intervenție pentru acordarea primului ajutor calificat, asistenței medicale de urgență și pentru intervenții în situații de urgență.
„Data de 28 februarie este un moment de mare însemnătate pentru IJSU Vaslui, care marchează împlinirea a 90 de ani de la înfiinţarea primelor structuri cu atribuţii de protecţie civilă din ţara noastră.
Tot astăzi se împlinesc 55 ani de Protecţie Civilă în judeţul Vaslui, perioadă în care specialiștii de protecție civilă au dus la bun sfârșit multe dintre misiunile încredințate. Aceștia au fost alături de vasluieni și nu numai în toate momentele dificile: cutremure, inundaţii, alunecări de teren, asanarea terenului de muniţia rămasă neexplodată şi alte situaţii de urgenţă. Transmitem tuturor specialiștilor de protecție civilă felicitări pentru activitatea desfăşurată, sănătate şi succes în îndeplinirea misiunilor”, a declarat Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, la ceas aniversar.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*