Home » Administratie » Consilierul Valentin Crețescu, despre parcurile industriale: „A fost doar un exemplu de bune practici”

Consilierul Valentin Crețescu, despre parcurile industriale: „A fost doar un exemplu de bune practici”

Valentin Crețescu, consilier PNL, a ridicat din nou problema parcurilor industriale în ședința Consiliului Județean (CJ) Vaslui. La punctul privind aprobarea procesului verbal al ședinței precedente, liberalul a solicitat cuvântul și a reamintit că a făcut o paralelă între județul Iași și județul Vaslui privind parcurile industriale. Consilierul a adăugat că a fost doar un exemplu de bune practici.

Dumitru Buzatu, președintele CJ Vaslui, l-a întrebat imediat pe liberal dacă are observații în legătură cu procesul verbal, iar în cazul în care nu are se trece mai departe pe ordinea de zi a ședinței.

„Când se discută despre această problemă vă ofer cuvântul cu mare plăcere, dar acum nu! Nu uzăm de tertipuri din astea, că nu merge”, a spus Dumitru Buzatu.

Consilierii opoziției din CJ Vaslui au reproșat conducerii instituției că nu acordă mai multă atenție mediului de afaceri. La votarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul curent, Valentin Crețescu, consilier PNL, a făcut o comparație cu modul în care sunt cheltuiți banii la bugetul județului Iași.

„Consiliul Județean Iași are trei parcuri prinse în buget, sprijină inițiativa privată. La Lețcani, Holboca și Pașcani se vor face parcuri industriale. La Vaslui nu este nevoie?! Cred că poate fi luat ca model de succes. Noi nu avem antreprenori cu inițiativă care să demareze afaceri, care la rândul lor să aducă venituri constante la bugetele UAT-urilor din subordinea CJ Vaslui? Noi nu avem nevoie de locuri de muncă? Locurile de muncă aduc plus valoare”, a spus Valentin Crețescu.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*