Home » Administratie » Bani pentru județul Vaslui! Alocări de peste 26 de milioane de lei pentru modernizarea infrastructurii

Bani pentru județul Vaslui! Alocări de peste 26 de milioane de lei pentru modernizarea infrastructurii

Județul Vaslui a primit noi fonduri pentru finanțarea proiectelor din cadrul  Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”. Astfel, Consiliul Județean Vaslui a primit suma de 22.516.867 lei pentru proiectul „Reabilitare şi modernizare DJ 244 K: DN 24 (Muntenii de Sus) – Tanacu – Bălţaţi – Crăsnăşeni – Leoşti – Vineţeşti – Olteneşti – Zgura, L = 19,000 km”, iar comuna Alexandru Vlahuță a primit suma de 3.931.938 de lei pentru proiectul „Modernizare drumuri de interes local în comuna Alexandru Vlahuță‚ județul Vaslui”.

Conducerea Ministerului Dezvoltării a semnat 65 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 956.985.839,69 de lei.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează atât înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră, a stațiilor de epurare și a sistemelor de distribuție a gazelor naturale, cât și modernizarea drumurilor de interes local, a podurilor și podețelor.

”Prin toate programele pe care le coordonăm, urmărim modernizarea tuturor localităților din România, reducerea disparităţilor dintre regiuni și asigurarea unor condiții decente de viață pentru toți locuitorii”, a precizat ministrul Adrian-Ioan Veștea.

(Dănuț CIOBANU)

 


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Ciobanu Danut

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura