Home » Justitie » Doi paznici de la Spitalul Bârlad, implicați într-un accident în Pogana, după ce s-au răsturnat cu mașina într-o râpă de 15 metri

Doi paznici de la Spitalul Bârlad, implicați într-un accident în Pogana, după ce s-au răsturnat cu mașina într-o râpă de 15 metri

Doi paznici de la Spitalul de Urgență Bârlad au fost implicați într-un accident petrecut pe drumul județean care trece prin comuna Pogana, după ce s-au răsturnat cu mașina într-o râpă de aproximativ 15 metri. O bătrână de 83 de ani, scoasă cu dificultate din autoturismul răsturnat pe cupolă și care apoi a luat foc, a ajuns în stare gravă la unitatea spitalicească din Bârlad.

Doi bărbați care își terminaseră serviciul de pază la Spitalul de Bârlad și se îndreptau spre casă au scăpat ca prin minune cu viață după ce s-au răsturnat cu mașina într-o râpă adâncă de 15 metri. Accidentul s-a petrecut la intrarea în Pogana, după ce unul din paznici, în vârstă de 55 de ani și care se afla la volan, a pierdut controlul asupra direcției într-o curbă la dreapta, părăsind șoseaua. După ce s-a rostogolit de mai multe ori, autoturismul s-a oprit pe cupolă tocmai pe fundul râpei, într-o poziție instabilă. Cei doi paznici au ieșit singuri din mașină, reușind apoi cu mare dificultate să o scoată dintre fiarele contorsionate și pe o bătrână de 83 de ani, aflată pe bancheta din spate, femeia fiind în stare de inconștiență. Ulterior, autoturismul a luat foc din cauza scurgerilor de carburant și a unui scurtcircuit la instalația electrică. În urma apelului la numărul de urgență 112 făcut de șofer, mai multe echipaje de pompieri și ambulanță au ajuns la locul accidentul pentru a acorda sprijin victimelor.

Cei doi pasageri din mașină, un bărbat de 45 de ani, care se afla pe scaunul din dreapta față înainte de producerea accidentului, și o femeie de 83 de ani, din Voinești, ocupanta unui loc de pe bancheta din spate a autoturismului, au fost transportați la Spitalul de Urgență Bârlad pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a refuzat transportul la unitatea medicală”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Șoferul de 55 de ani, din Pogana, s-a ales, pe lângă mașina distrusă, și cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*