Home » Sport » A doua ediție a Cupei „Alexandru Ioan Cuza” la arte marțiale va avea loc la Bârlad

A doua ediție a Cupei „Alexandru Ioan Cuza” la arte marțiale va avea loc la Bârlad

Sala de sport a Școlii „George Tutoveanu” din Bârlad va găzdui sâmbătă, 21 ianuarie, începând cu ora 9.30, a doua ediție a Cupei „Alexandru Ioan Cuza” la arte marțiale, organizată de Clubul Sportiv „Gold Dragon” Fight Club.

Sunt așteptate zece cluburi de arte marțiale din țară și unul din Republica Moldova. Bârlădenii vor putea asista, în limita locurilor nu prea numeroase din sală, la un spectacol de arte marțiale (ju jitsu, judo, karate, kempo, etc).

*

„Ne bucurăm că Bârladul va fi gazda acestei noi ediții a Cupei «Alexandru Ioan Cuza», organizată special în preajma zilei de 24 Ianuarie. Vor putea participa sportivi cu vârsta de peste cinci ani, până la Old boys. Vor fi meciuri echilibrate, având în vedere că se va juca pe categorii greutate, vârstă și nivel de pregătire. Estimăm că vor fi prezenți în jur de 200 de sportivi din România și Republica Moldova, și, evident, sportivi de la cluburi bârlădene. Prin intermediul Primăriei, am putut să închiriem sala de sport disponibilă în 21 ianuarie și promitem că va fi un spectacol sportiv de calitate”, ne-a declarat Marius Crăiță, președintele clubului organizator, antrenor licențiat de Școala Națională de Antrenori în Arte Marțiale.

Cupa „Alexandru Ioan Cuza” la arte marțiale este o competiție inclusă în calendarul Federației Române de Budokai.

Prima ediție Cupei „Alexandru Ioan Cuza” la arte marțiale s-a desfășurat acum doi ani la Huși, iar sâmbătă va fi rândul Bârladului să fie gazda acestei competiții organizate în cinstea zilei Unirii Principatelor. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor