Home » Business » Oamenii de afaceri din judetul Vaslui vor participa la targul „Fabricat in Moldova” din Chisinau

Oamenii de afaceri din judetul Vaslui vor participa la targul „Fabricat in Moldova” din Chisinau

Camera de Comert, Industrie si Agricultura (CCIA) Vaslui va organiza `n perioada 29 – 30 ianuarie 2019, o misiune economica la Chisinau. Deplasarea va avea loc sub egida Centrului Bilateral de Afaceri Rom=nia – Republica Moldova, cu prilejul deschiderii expozitiei „Fabricat `n Moldova”. Expozitia este cea mai mare manifestare comerciala a anului, organizata în tara vecina.

„La finalul lunii ianuarie, speram sa fim ca de fiecare data cu o misiune economica puternica in Republica Moldova. I-am obisnuit pe moldoveni sa fim cea mai numeroasa misiune economica si speram ca si `n acest an oamenii de afaceri care conteaza `n acest judet au curajul si darea de m=na sa participe. Au ce vedea, au ce auzi, se pot informa despre realitatile din Republica Moldova si fostul spatiu CSI, pot asigura un schimb major de marfuri `ntre tarile noastre. Asa cum `ndraznesc investitorii din Uniunea Europeana si din afara spatiului comunitar, asa trebuie sa indraznim si noi, pentru ca suntem vecini si suntem agreati in Republica Moldova”, a spus Ionel Constantin, presedintele CCIA Vaslui.

La fel ca `n anii trecuti, agenda misiunii cuprinde participarea la deschiderea oficiala a evenimentului, program de întâlniri la târg, vizitare de obiective economice. De asemenea, oamenii de afaceri vasluieni care vor face deplasarea `n tara vecina vor avea posibilitatea sa participe la actiuni de networking si parteneriat de afaceri împreuna cu reprezentanti ai Camerei de Comert si Industrie a Republicii Moldova si Ambasadei României în Republica Moldova.

(Danut CIOBANU)

About admin

%d blogeri au apreciat: