Home » Invatamant » Gabriela Plăcintă, singurul candidat pentru șefia ISJ Vaslui

Gabriela Plăcintă, singurul candidat pentru șefia ISJ Vaslui

de Roxana NĂSTASĂ

Ieri, s-au finalizat înscrierile pentru postul de inspector școlar general la Inspectoratul Școlar Județean Vaslui. După cinci zile în care doritorii au avut șansa să se înscrie, se pare că un singur candidat își dorește scaunul de șef. Cel care va concura pentru post cu el însuși e nimeni altul decât actualul inspector școlar general, Gabriela Plăcintă. Ea va fi noul inspector, nu înainte însă, de a trece, bineînțeles, prin probele de concurs ce se vor desfășura în perioada 11-20 martie la sediul Ministerului Educației și Cercetării Științifice.

de Roxana NĂSTASĂ Ieri, s-au finalizat înscrierile pentru postul de inspector școlar general la Inspectoratul Școlar Județean Vaslui. După cinci zile în care doritorii au avut șansa să se înscrie, se pare că un singur candidat își dorește scaunul de șef. Cel care va concura pentru post cu el însuși e nimeni altul decât actualul inspector școlar general, Gabriela Plăcintă. Ea va fi noul inspector, nu înainte însă, de a trece, bineînțeles, prin probele de concurs ce se vor desfășura în perioada 11-20 martie la sediul Ministerului Educației și Cercetării Științifice.

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

6 comments

  1. Mdaaa a dat la pace cu partidele si mai are de tinut in brate niste lepre bolnave cu capul de la Scoala nr.9 si e mai bine ,,sefa,, decat la catedra.la cata rautate feroce exista acolo e de explicat , sunt mai rau ca animalele salbatice , se mananca intre ei incepand de la cap…….la coada acolo.Postul e cumparat de madam cu bani grei de PSD.

  2. Succes la examen si pe viitor la ceea ce face sau intentioneaza!

  3. Armeanu Stefanica The best

    Deci noi cei multi pare a fi un lingau de prima clasa (asta dac anu cumva e chiar Dna Placinta).
    Revenind la subiect intotdeauna am vazut ca comisiile (sic) atribuie locul castigator la cel mai bun. Nu conteaza nici partidul nici banii ci niumai competentele profesionale

  4. DE CE ESTI TU ASA SIGUR COLEGUL CA NU VA LUA NICI MACAR 5? AI AVUT ONOAREA DE A FI MACAR INTR-O COMISIE DE EXAMINARE IN CARE D-NA INSPECTOR GENERAL SA AIBA CALITATEA DE CANDIDAT?
    HAI MAI BINE SA-I LASAM PE CEI DIN COMISIE SA EVALUEZE CALITATILE PROFESIONALE ALE D-NEI INSPECTOR GENERAL PLACINTA GABRIELA SI APOI SA-TI DAI CU PAREREA.
    PANA ATUNCI „NOI CEI MULTI” II URAM MULTA SANATATE SI SUCCES LA EXAMENUL CARE UNII CRED CA E „FLOARE LA URECHE”.

  5. Nu va lua nici 5 la examen. Apoi se duce primarita la Barlad.

    • Haida, de! Mai dar ce le stii tu pe toate!!!!!!!!!! Asa si, crezi ca vei reusi vreodata sa-i calci pe urme? Daca va lua sau nu acest examen, e problema ta?! Va lua acest examen, d-le coleg.Te asigur eu. Apoi, linge-ti ranile si sterge-ti lacrimile de ciuda! Si lasa-i pe altii sa evalueze, nu-ti mai da cu parerea! Ii uram d-nei Inspector General ,mult succes si sanatate! ,,Nu mor caii cand vor cainii”-Aviz amatorilor!