Home » Justitie » Trei dintre violatorii din Văleni, în arest la domiciliu

Trei dintre violatorii din Văleni, în arest la domiciliu

de Marian MOCANU

Trei dintre cei șapte violatori din Văleni își așteaptă sentința acasă. Magistrații Judecătoriei Vaslui au înlocuit măsura arestului preventiv cu cea de arest la domiciliu pentru Ionuț Bogdan Boicu, Alin Dumitru Rotaru și Ioan Surleac. Ei vor primi sentința pe 30 aprilie.

Magistrații Judecătoriei Vaslui au decis înlocuit măsura arestului preventiv cu cea de arest la domiciliu pentru trei dintre cei șapte tineri care, anul trecut, pe 12 noiembrie, au violat și supus la perversiuni sexuale o elevă de 18 ani.

Cei șapte violatori au negat cu vehemență acuzațiile procurorilor. Ulterior, Ionuț Bogdan Boicu, Alin Dumitru Rotaru și Ioan Surleac alegând calea procedurii simplificate a recunoașterii vinovăției, pentru a beneficia de o reducere cu o treime a pedepselor.

Ceilalți patru inculpați, Ovidiu Silviu Burada, Silviu Avădănei, Paul Andrei Burlacu și Petrică Ionuț Bolboceanu vor fi judecați în continuare în stare de arest preventiv, judecătorii respingând în cazul lor cererea de înlocuire a acestei măsuri preventive cu cea de arest la domiciliu.

La următorul termen de judecată, programat pentru sfârșitul acestei luni, Boicu, Rotaru și Surleac își vor afla sentințele, în timp cei ceilalți patru inculpați vor fi judecați într-un dosar separat.

Cei șapte tineri vălenari sunt acuzați de comiterea infracțiunii de viol cu circumstanțe grave, și lipsire de libertate, după ce au violat o tânără în vârstă de 18 ani, din localitatea Muntenii de Sus, elevă la un liceu din Vaslui. Tânăra a fost acostată în stația de autobuz din apropierea liceului de Silviu Ovidiu Burada și Paul Andrei Burlacu, care i-au propus s-o conducă acasă. Fata a acceptat, dar ei au dus-o pe un câmp din apropierea localității Moara Domnească, unde au violat-o și au chemat și alți prieteni care au forțat-o pe tânără să întrețină raporturi sexuale.

de Marian MOCANU Trei dintre cei șapte violatori din Văleni își așteaptă sentința acasă. Magistrații Judecătoriei Vaslui au înlocuit măsura arestului preventiv cu cea de arest la domiciliu pentru Ionuț Bogdan Boicu, Alin Dumitru Rotaru și Ioan Surleac. Ei vor primi sentința pe 30 aprilie. Magistrații Judecătoriei Vaslui au decis înlocuit măsura arestului preventiv cu cea de arest la domiciliu pentru trei dintre cei șapte tineri care, anul trecut, pe 12 noiembrie, au violat și supus la perversiuni sexuale o elevă de 18 ani. Cei șapte violatori au negat cu vehemență acuzațiile procurorilor. Ulterior, Ionuț Bogdan Boicu, Alin Dumitru Rotaru…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: