Home » Invatamant » Zeci de solicitări de pretransfer soluționate

Zeci de solicitări de pretransfer soluționate

de Roxana NĂSTASĂ

La finele săptămânii trecute, la Centrul Județean de Resurse pentru Asistență Educațională (CJRAE) Vaslui a avut loc ședința publică pentru soluționarea cererilor de pretransfer. La ședință au participat cadrele didactice care au solictat pretransfer consimțit între unitățile de învățământ. Majoritatea acestor cereri depuse la nivelul județului Vaslui au fost soluționate în favoarea cadrelor didactice.
Potrivit, reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui, dintre cele 131 de cadre didactice înscrise la etapa de pretransfer consimțit între unitățile de învățământ, pentru 102 s-a rezolvat. Acolo unde au fost înscrise la pretransfer mai multe cadre pe același post numai unul a fost rezolvat.
„La nivelul județului, s-au depus 131 de cereri de pretransfer de către cadrele didactice, iar acum suntem în etapa de verificare. S-au rezolvat cam 102 cereri. Astăzi (n.r. ieri) a fost ultima zi de contestații, însă nimeni nu a depus contestații. Pe 22 aprilie, va fi din nou ședință publică pentru posturile rămase”, a declarat Constantin Turcu, inspector pe management la ISJ Vaslui.
Motivul pentru care cadrele didactice titulare vor să-și schimbe unitatea de învățământ în care vor să fie titulare este, cel mai adesea, apropierea de domiciliu.

de Roxana NĂSTASĂ La finele săptămânii trecute, la Centrul Județean de Resurse pentru Asistență Educațională (CJRAE) Vaslui a avut loc ședința publică pentru soluționarea cererilor de pretransfer. La ședință au participat cadrele didactice care au solictat pretransfer consimțit între unitățile de învățământ. Majoritatea acestor cereri depuse la nivelul județului Vaslui au fost soluționate în favoarea cadrelor didactice. Potrivit, reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui, dintre cele 131 de cadre didactice înscrise la etapa de pretransfer consimțit între unitățile de învățământ, pentru 102 s-a rezolvat. Acolo unde au fost înscrise la pretransfer mai multe cadre pe același post numai unul a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: