Home » Social » Bârlădeancă ciopârțită de soțul gelos!

Bârlădeancă ciopârțită de soțul gelos!

de Răzvan CĂLIN

Liliana Chiribou, de 49 de ani, a fost omorâtă de propriul soț, cu peste 20 de lovituri de cuțit.

Într-un acces furibund de gelozie, bârlădeanul Ștefan Chiribou, de 52 de ani, și-a omorât azi dimineață soția pe care a junghiat-o cu sânge rece de mai multe ori.

Cazul a fost semnalat în jurul 8.50, femeia fiind omorâtă chiar la locul ei de muncă, un bar situat pe strada Carpați din Bârlad. Cei doi erau în divorț, iar femeia tocmai solicitase un ordin de restricție împotriva soțului său. Din câte se pare, tocmai acest lucru a stârnit furia soțului, care n jurul orei 8.50 a mers la barul unde lucra soția sa și i-a aplicat cu o violență ieșită din comun peste 20 de lovituri de cuțit, după care a fugit de la fața locului. Medicii de pe ambulanța sosită la fața locului au încercat mai bine de o oră să o resusciteze, însă, din păcate, loviturile multiple i-au provocat decesul femeii. Aproximativ o oră mai târziu, oamenii legii au reușit să-l prindă de autorul crimei, pe care l-au depistat în zona Lacului Prodana. Vom reveni cu amănunte.

Citeste si: Crimă înfiorătoare la Bârlad – Femeie casapita în barul unde lucra, de către propriul soț, de care se afla în divorț!

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: