Home » Invatamant » În toiul examenelor de Bacalaureat, șefa Învățământului vasluian se relaxează pe țărmul luxos al Mării Mediterane

În toiul examenelor de Bacalaureat, șefa Învățământului vasluian se relaxează pe țărmul luxos al Mării Mediterane

În aceste momente fierbinți pentru educația vasluiană, în care sute de profesori și mii de tineri sunt implicați în examenele naționale, inspectorul general Gabriela Plăcintă, șefa Inspectoratului Școlar Județean (ISJ), face baie și se bronzează pe plajele din Malta.

”Gurile rele” afirmă că Plăcintă și-a luat concediu acum, la începutul probelor scrise, cele mai serioase din cadrul examenului de Bacalaureat, pentru a nu rata ocazia de a se relaxa, într-una din cele mai frumoase destinații turistice din Europa. Nimeni nu știe dacă șefa ISJ a plecat acolo pe banii săi sau pe cei ai Inspectoratului.

Culmea coincidenței este că tocmai Malta este țara care a găzduiește de câțiva ani cursuri de perfecționare pentru profesori, la care participă și cadre didactice de la diverse unități de învățământ din Vaslui. Malta, mai este, de asemenea, una dintre țările partenere în cadrul unor proiecte cu finanțare europeană derulate prin ISJ Vaslui, instituția condusă de Gabriela Plăcintă, membru PSD.

Desigur, nimeni nu trebuie să le dea crezare celor care afirmă că șefa de la Învățământ ar fi capabilă să se cațere pe umerii profesorilor și ai elevilor merituoși pentru a se plimba gratis prin Europa. Cel mai probabil a plecat pe banii ei. O persoană la valoarea domniei sale, care câștigă, potrivit propriei declarații de avere, 250 de lei pe zi, în cel mai sărac județ din România, își poate permite și destinații turistice de lux. Chiar dacă este nevoită să se sacrifice pentru a le onora cu prezența în toiul Bacalaureatului. Probabil că munca în campania electorală, în urma căreia a devenit consilier județean a epuizat-o. Motiv pentru care oamenii care au rămas la muncă în ISJ sunt nevoiți să se descurce și fără sfaturile ei manageriale.

Malta este o țară situată în centrul Mării Mediterane, fiind una dintre cele mai căutate destinații de vacanță din Europa, atât pentru obiectivele istorice incluse în circuitul turistic, dar și pentru serviciile turistice pe care le oferă.  (Bogdan RUSU)

About Mihai Vasile

2 comments

  1. O iresponsabila care tot mandatul s-a plimbat prin toata Europa cu proiecele ISJ dar mai grav cu proiectele scolilor. Sa plece impreuna cu Curaj si sa nu se mai intoarca.

    • „Mințile luminate discută idei; mințile mediocre discută evenimente; mințile mici discută oamenii.”

%d blogeri au apreciat: