Home » Administratie » Adjunctul șefului Poliției Județene Vaslui a preluat conducerea instituției. Mirică a plecat după un an de interimat

Adjunctul șefului Poliției Județene Vaslui a preluat conducerea instituției. Mirică a plecat după un an de interimat

Adjunctul șefului Poliției Județene Vaslui, comisarul-șef Doru Gabriel Panțiru, a preluat conducerea instituției la începutul acestui an. Fostul șef al al Inspectoratului, Ionel Mirică, a plecat la Bacău, după un an de interimat.

Schimbare de șef la conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui. După un an de interimat, în care a fost împuternicit de două ori de către IGPR la comanda Poliției Județene Vaslui, comisaru-șef Ionel Mirică a părăsit funcția și a revenit pe postul de adjunct la IPJ Bacău, de acolo de unde venise pe 22 decembrie 2015. Locul său a fost luat, tot cu mandat de interimat, de unul dintre adjuncții de la IPJ Vaslui, comisarul-șef Doru Gabriel Panțiru.

Începând cu data de 3 ianuarie, comisarul-șef Doru Gabriel Panțiru a fost desemnat să îndeplinească atribuțiile șefului de Inspectorat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Loredana David.

La fel ca și Mirică, noul șef al Poliției Județene Vaslui este venit din alt județ, respectiv Iași, în luna aprilie 2016, acolo unde a ocupat funcția de șef al Serviciului de Investigare a Infracțiunilor Economice, din cadrul IPJ.

Cea de-a doua funcție de adjunct al Poliției Județene Vaslui va fi ocupată în continuare de comisarul-șef Petru Maximiuc.
Schimbările la vârful IPJ s-au făcut în urma izbucnirii scandalului de la Poliția Rutieră, în urma căruia 11 polițiști, printre care și fostul șef al instituției, Mihai Carp, au fost trimiși în judecată pentru fapte de corupție. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: