Home » Administratie » Peste 7.000 de bârlădeni au mers la patinoar

Peste 7.000 de bârlădeni au mers la patinoar

De la inaugurarea sa, pe 6 decembrie, patinoarul din Bârlad a devenit un punct de atracție pentru adulți dar mai ales pentru copii. Conform unui calcul estimativ, de la deschiderea patinoarului și până pe 31 decembrie au trecut pe la casieria patinoarului peste 7.000 de bârlădeni.

„Nu am făcut un calcul exact al biletelor pe care le-am vândut, având în vedere că pe lângă biletele de acces au fost emise și bonuri pentru închirierea patinelor. Ceea ce pot să vă spun cu exactitate este că s-au făcut încasări de 80.000 de lei. Patinoarul a fost închiriat pentru două luni cu suma de 135.000 de lei fără TVA”, ne-a declarat Vasile Ciochină, directorul Direcției pentru Administrarea Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor Bârlad.

Dacă se va menține nivelul încasărilor, investiția ar putea fi amortizată, spre mulțumirea consilierilor locali care au votat pentru funcționarea acestui patinoar la Bârlad. Numărul celor dornici să patineze ar putea fi și mai mare dacă s-ar pune la dispoziția acestora mai multe perechi de patine, dacă aceștia ar veni cu propriile patine. Patinoarul dispune deocamdată de 129 de perechi de patine ce pot fi închiriate, fiind șanse să mai fie achiziționate alte câteva zeci de perechi. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: