Home » Justitie » Andrei Spiridon, dornic să se împace cu eleva olimpică pe care a violat-o!

Andrei Spiridon, dornic să se împace cu eleva olimpică pe care a violat-o!

de Răzvan CĂLIN

Cazul elevei de la Colegiul Național ”Gheorghe Roșca Codreanu” care îl acuză pe Andrei Silvian Spiridon (29 de ani) de viol este pe punctul de a lua o nouă turnură. Se pare că cele două părți ar putea ajunge la o înțelegere, instanța de judecată dându-le termen până pe 10 ianuarie 2017. La ultimul termen al procesului, desfășurat pe 6 decembrie 2016 la Judecătoria Bârlad, instanța a decis să acorde un nou termen termen în ianuarie 2017 pentru ”stingerea litigiului pe cale amiabilă”. Rămâne de văzut dacă eleva de la liceul bârlădean va fi de acord să ajungă la o înțelegere amiabilă cu agresorul ei. Bineînțeles că pentru Spiridon, acesta ar fi scenariul ideal prin care ar putea ieși basma curată din tot acest scandal. Mai ales că cele două infracțiuni de care este acuzat – viol și lipsire de libertate în mod ilegal – i-ar putea aduce ani buni după gratii.

În același timp, Spiridon a mai făcut un demers la Judecătoria Bârlad prin care contestă durata procesului. Mai pe românește, Spiridon s-a săturat să tot fie cercetat, audiat sau judecat și și-ar dori ca procesul să se termine cât mai repede. Din păcate pentru el, justiția își urmează cursul în ritmul impus de fiecare caz și nu prea ține cont de răbdarea justițiabilului.

Andrei Spiridon este acuzat că în noaptea de 25/26 decembrie 2015 a acostat dintr-un club din Bârlad o fată, elevă olimpică la Colegiul ”Codreanu”. Tânărul s-a oferit să o conducă acasă, însă la scurt timp după ce a fata s-a urcat în mașina lui, și-a dat arama pe față. A blocat ușile mașinii și a început să o lovească pe biata fată, în încercarea de a o forța să întrețină relații sexuale cu el. Fără să țină cont de țipetele și rugămințile fetei, a condus mașina pe un teren din afara orașului, unde a violat-o preț de trei ore. Într-un târziu, a dus fata acasă, fără să dea vreun semn că i-ar păsa de chinurile la care a supus-o pe minoră. Bineînțeles că tânărul nu recunoaște absolut nimic și se consideră victima unei înscenări.

Andrei Spiridon este fiul unui întreprinzător privat care deține o școală de șoferi în Bârlad și se consideră un creator de modă, el urmând cursurile unei școli de specialitate din Milano, Italia. Însă, nu este la prima sa ispravă de acest gen, fiind cercetat în mai multe rânduri pentru comiterea unor infracțiuni la viața sexuală. Anchetatorii au reușit chiar să obțină declarația unei tinere care a reușit ca prin urechile acului să nu fie violată de acest individ. Însă, se pare că mai sunt și alte fete mai puțin norocoase care au căzut pradă poftelor acestuia, dar s-au ferit să depună plângere împotriva acestuia sau au căzut la o înțelegere din dorința de a nu afla opinia publică. Toate acestea i-au oferit lui Spiridon convingerea că este intangibil, de aici și atitudinea sa vădit ostentativă și sfidătoare pe care a abordat-o în spațiul public, chiar în timpul când era anchetat: ””Mâncătorii de căcat, ăia care fac manevre și înscenări vor să-mi sugă p…, toată viața o să vreți să-mi sugeți p… zdrențelor, dar nu v-o dau că e prea valoroasă”; „Mi se rupe p… de trei-patru ani de pușcărie”. Violul, bătaia, scuipatul, nu sunt infracțiuni pentru Andrei Spiridon, ci, așa cum îi place să o spună, ”sex – surpriză” sau ”arta de a face dragoste”!

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: