Home » Social » S-a deschis pârtia de săniuș cu nocturnă de la Viișoara, situată la 4 km de Vaslui

S-a deschis pârtia de săniuș cu nocturnă de la Viișoara, situată la 4 km de Vaslui

Autoritățile locale au deschis, în această săptămână, pârtia de săniuș cu nocturnă de la Viișoara, situată la patru kilometri de municipiul Vaslui. Accesul este gratuit, iar administratorul pârtiei pune gratuit la dispoziție sănii, în limita posibilităților.

Bucurie mare pentru copiii din municipiul Vaslui și nu numai. Grație ninsorilor din ultimele zile, primăria a reușit să deschidă pârtia de săniuș cu nocturnă din suburbia Viișoara. Situată pe un deal cu o pantă de înclinație destul de mare, pârtia are o lungime de peste 300 de metri și este amenajată cu garduri de protecție la coborâre. De asemenea, pentru siguranța celor care folosesc derdelușul, la capătul pistei sunt montate cauciucuri.

Ne-am fi dorit de mai multă vreme să deschidem pârtia, însă nu am avut zăpadă până acum. Accesul la pârtie este gratuit și punem la dispoziție și sănii, evident în limita posibilităților”, a declarat primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl.

Pârtia de la Viișora are asigurată și nocturnă astfel încât aceasta este deschisă, zilnic, până la ora 22.00. La baza pistei se află și o cabană, acolo unde poate fi servit ceai cald. În aceeași locație o asistentă medicală asigură servicii celor care ar putea suferi accidente pe pârtie. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: