Home » Administratie » Camera Agricolă, ”înghițită” de Direcția pentru Agricultură Vaslui, cu tot cu angajați

Camera Agricolă, ”înghițită” de Direcția pentru Agricultură Vaslui, cu tot cu angajați

Camera Agricolă Vaslui, instituția care se ocupă cu consultanța pentru fermierii din județ și întocmirea documentelor pentru amenajamentele pastorale, a fost trecută, cu tot cu angajați, la Direcția pentru Agricultură a Județului (DAJ). Aceeași mutare a făcut-o și inspecția în sectorul agricol, care va funcționa ca și serviciu în cadrul DAJ.

Direcția pentru Agricultură a Județului (DAJ) Vaslui și-a mărit numărul de salariați și domeniul de activitate, după ce o serie de servicii au revenit la instituție după mai mulți ani. Practic, din această lună, Camera Agricolă, cu cei zece angajați, va funcționa ca serviciu în cadrul DAJ. În aceste condiții, cei care vor avea nevoie de consultanță agricolă, inclusiv pe amenajamente pastorale, vor merge direct la sediul de pe strada Eternității, și nu la Centrul de Afaceri, cum se întâmpla până acum. De asemenea, și inspecția în sectorul agricol, care era subordonată direct Ministerului Agriculturii, a fost absorbită de DAJ Vaslui.

Evident că este benefic pentru noi preluarea celor două instituții. Avem foarte multe atribuții pe care le desfășuram cu doar opt angajați, ceea ce ne era foarte greu. O să împărțim atribuțiile să facem inspecție, programe, identificarea zonelor vulnerabile la poluare și alte activități importante”, susține directorul DAJ Vaslui, Gigel Crudu.

Prin comasarea celor trei instituții, DAJ Vaslui are acum 22 de salariați, Aurel Ghineț, fostul director al Camerei Agricole, primind funcția de director adjunct al instituției. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: