Home » Social » Mâine se oprește gazul pe mai multe străzi din Bârlad

Mâine se oprește gazul pe mai multe străzi din Bârlad

Alimentarea cu gaze naturale va fi sistată mâine, în intervalul orar 9.00 – 13.00, pentru consumatori de pe mai multe străzi din Bârlad. Cei de la Delgaz Grid justifică acțiunea prin necesitatea cuplării unor noi conducte și branșamente la sistemul de distribuție a gazelor naturale.

Vor fi afectați cei care locuiesc pe Mihai Eminescu (strada și aleea), Tecuciului, Armand Călinescu, I.G. Duca, Barbu Delavrancea, Titu Maiorescu, George Bacovia, George Topîrceanu, Crîngului, Mircea cel Bătrîn și Mareșal Averescu.

Reluarea serviciului de distribuție a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 13.00. Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local).

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: