Home » Sport » HC Vaslui a învins în meci amical Politehnica Iași, scor 32 – 30

HC Vaslui a învins în meci amical Politehnica Iași, scor 32 – 30

Handbal Club Vaslui a învins săptămâna trecută Politehnica Iași, scor 32 – 30, într-un meci amical. A fost un meci de verificare util pentru că adversara vasluienilor este liderul seriei A din liga secundă.

Ieșenii au 27 de puncte, la egalitate de puncte cu HC Farul Constanța și au suferit o singură înfrângere până acum. Vasluienii ocupă locul șapte în primul eșalon de handbal masculin din România, cu 24 de puncte. Sunt pe loc de play – off și au un avans de trei puncte față de CSU Suceava, echipa de pe locul nouă. Elevii lui Sandu Iacob și Alexandru Acsinte vor relua campionatul fără vreun alt meci de pregătire, datorită neînțelegerilor cu proprietarul Sălii Sporturilor din Vaslui.

Dacă în prima repriză raportul de forțe a fost echilibrat vasluienii s-au dezlănțuit în partea secundă, în care au condus mereu la două – trei goluri. Cel mai bun marcator al vasluienilor a fost Gabriel Bujor, cu șapte reușite. Didi Hrimiuc a marcat de patru ori, iar Mihai Bușecan, Călin Hagiu, Marian Barac, Andrei Popa și Claudiu Dediu au punctat de câte trei ori. Mihai Bujor a avut două reușite, iar Gabriel Cumpănici, Gabriel Cotinghiu, Valentin Anton și Mihai Sandu au marcat câte un gol.

HC Vaslui va întâlni în primul meci din returul Ligii Zimbrilor formația CSM Făgăraș, pe 4 februarie. Meciul pare facil pentru că adversara vasluienilor este lanterna roșie a competiției, cu doar șase puncte obținute. Însă pentru a evita o surpriză neplăcută meciul va fi cel mai probabil cu cea mai mare seriozitate și concentrare. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: