Home » Sport » Atletic Bârlad și Real Junior Vaslui dispută Cupa Prosport Focșani

Atletic Bârlad și Real Junior Vaslui dispută Cupa Prosport Focșani

Micii fotbaliști din județul Vaslui ne reprezintă încă o dată la Cupa Prosport Focșani, de data aceasta la competiția destinată copiilor născuți după 1 ianuarie 2008. La baza sportivă Valentino Sports participă sâmbătă și duminică 12 echipe, împărțite în patru grupe a câte trei echipe. Atletic Bârlad și Real Junior Vaslui au parte de o concurență acerbă: Didi Junior Iași, Real Cadet București, CSM Politehnica Iași, FC Bacău, Viitorul Bacău, CSM Râmnicu Sărat, Aerostar Bacău, Sporting Bacău și Oțelul Galați.

Atletic Club Bârlad evoluează în grupa A, alături de Prosport Focșani și Aerostar Bacău. Real Junior Vaslui va înfrunta în grupa D pe Sporting Bacău și Oțelul Galați.

Organizatorii continuă în aceeași notă și absolut toate echipele, dar și toți copiii prezenți la eveniment vor fi premiați. Toți protagoniștii acestui turneu primesc medalii de campioni deoarece vor avea loc trei campionate și o supercupă. Echipele care câștigă faza grupelor vor disputa campionatul de aur. Echipele care ocupă locul doi după disputarea meciurilor din grupe se vor confrunta în campionatul de argint. Echipele care termină pe locul trei în faza grupelor se vor duela în campionatul de bronz. În Super Cupa se vor întâlni învinsa din finala mică a campionatului de argint cu învinsă din finala mică a campionatului de aur și învinsa din finala mare a campionatului de argint cu învinsa din finala mare a campionatului de aur. De asemenea vor avea loc meciuri între câștigătoarea finalei mici a campionatului de argint cu câștigătoarea finalei mici a campionatului de aur și câștigătoarea finalei mari a campionatului de argint cu câștigătoarea finalei mari a campionatului de aur.

Va avea loc și un concurs de penalty-uri la toate categoriile de vârstă. La finalul meciurilor de sâmbătă, toți copiii prezenți la turneu se vor lupta pentru marele trofeu pus în joc de organizatori, „Penalty-ul de Aur”. Jucătorul care marchează toate loviturile, va câștiga concursul. Un sportiv va fi eliminat din competiție atunci când va rata lovitura de la punctul cu var, indiferent dacă va fi „obligat” sau nu. Un premiu special va primi și portarul care va apăra cele mai multe penalty-uri. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: