Home » Politic » 150 de persoane au protestat în Vaslui, pentru a cincea zi consecutiv. Manifestanții au pornit și într-un marș

150 de persoane au protestat în Vaslui, pentru a cincea zi consecutiv. Manifestanții au pornit și într-un marș

Aproximativ 150 de persoane au protestat, duminică seara, în municipiul Vaslui împotriva actualului guvern și Partidului Social Democrat. Manifestanții au parcurs și câțiva kilometri pe jos, într-un marș autorizat de primărie, pe principalele artere din oraș.

Abrogarea Ordonanței 13/2017 privind modificarea Codurilor Penale nu i-a mulțumit pe protestatarii din Vaslui. Aproximativ 150 de persoane au manifestat, pentru a cincia seară consecutiv, împotriva guvernului și Partidului Social Democrat. Inițial, protestatarii s-au adunat în Piața Civică și au afișat mai multe pancarte și banere cu mesaje la adresa guvernului și a PSD, precum ”La închisoare, nu la guvernare”, ”Dragnea, nu uita, pușcăria-i casa ta!”, ”În ’89 eram huligani, în ’90 golani, acum răgălii. Mulțumim conducerii”, ”Infractorii, noaptea, ne-au furat libertatea”. De asemenea, protestatari au scandat ”Nu stăm în casă, Dragnea nu le lasă”, ”Ieșiți la proteste, nu stați la ferestre”.

Ulterior, manifestanții au pornit într-un marș pe principalele străzi ale municipiului Vaslui, parcurgând câțiva kilometri pe traseul Ștefan cel Mare, Republicii, Gară, Traian, Donici, Primăverii, Buium, Ștefan cel Mare, Piața Civică. Coloana de manifestanți s-a oprit pentru câteva momente în atât în fața sediului PSD, din centrul orașului, cât și în zona sediului PNL, unde au scandat ”PSD și PNL, aceeași mizerie”. Pe toată durata marșului, protestatarii au fost însoțiți de mașini de poliție, jandarmerie, pompierie și poliție locală. Manifestația s-a încheiat tot în Piața Civică, aproape de ora 21.00, conform autorizației primită de la Primăria Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: