Home » Sport » Handbalistul vasluian Răzvan Pavel, în primul „7” al etapei. HC Vaslui dă și ea doi jucători în echipa etapei.

Handbalistul vasluian Răzvan Pavel, în primul „7” al etapei. HC Vaslui dă și ea doi jucători în echipa etapei.

Vasluianul Răzvan Pavel, de la Potaissa Turda, a fost inclus de Pro Sport în primul ”7” al etapei a 17-a a Ligii Zimbrilor, după o evoluție foarte bună cu Steaua. Extrema stângă a avut șapte reușite, cele mai multe marcate, la egalitate cu colegul său Radu Lazăr. Pavel a învins apărările adverse de 70 de ori în acest sezon. A marcat trei goluri în victoria memorabilă a României împotriva Poloniei, din preliminariile Campionatului European din 2018. Sub îndrumarea profesorului Sergiu Bărdiță și-a făcut junioratul la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui. A mai evoluat la seniori pentru Politehnica Timișoara și U Cluj.

Handbal Club Vaslui dă doi jucători în echipa etapei, conform specialiștilor de la Pro Sport, pe pivotul Didi Hrimiuc și extrema dreaptă Gabriel Bujor.

Cel mai bun marcator al celor de la HC Vaslui, Gabriel Bujor, rămâne golgheterul Ligii Zimbrilor după ce a marcat de 10 ori în poarta celor de la CSM Făgăraș. Cu 115 reușite, este singurul care a depășit bariera de 100. Acesta este urmat de Guillaume Saurina (CSM București) – 95 goluri (16 meciuri) și Andrei Mihalcea (HC Odorhei) – 92 goluri (15 meciuri). Didi Hrimiuc s-a remarcat după ce a marcat de șapte ori etapa trecută.

Dinamovistul Ciprian Șandru (centru) a fost desemnat cel mai bun jucător al etapei a 17-a a Ligii Zimbrilor, după ce a marcat de 11 ori în poarta formației Poli Timișoara. Din primul șapte mai fac parte portarul Sijan Dane (HCDS Constanța), interul stânga Radu Lazăr (Potaissa Turda), interul dreapta George Buricea (HCDS Constanța), extrema dreaptă Goce Georgievski (CSM București) și pivotul Andrei Savenco (Dinamo).

Echipa etapei a 17-a: Sijan Dane, Ștefan Grigoraș, Ivan Matskevich – portari; Răzvan Pavel, Vencel Csog, Pedrag Vujadinovic, Radu Lazăr, Guillaume Saurina, Vitaly Komogorov, Ciprian Șandru, George Buricea, Goce Georgievski, Gabriel Bujor, Andrei Savenco, Mladen Rakcevic, Didi Hrimiuc. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: