Home » Sport » Real Junior Vaslui atacă în acest weekend trofeele brașovene

Real Junior Vaslui atacă în acest weekend trofeele brașovene

Micii fotbaliști de la trei grupe ale clubului Real Junior Vaslui (2007, 2008 și 2009) participă de mâine la două competiții naționale puternice de fotbal juvenil. Timp de trei zile frumusețea Brașovului găzduiește meciuri tari între cele mai importante și puternice echipe din zona de S – E a Europei.
Grupa 2008 participă la Brașov Indoor Cup, acolo unde este campioană în exercițiu. Își apără trofeul cucerit anul trecut după finala cu Ilie Oanã Bucuresti, echipã pe care a învins-o cu scorul de 4-3 (3-2 la pauzã). Partidele categoriei de varsta 2008 se vor disputa pe terenurile balon blue Arena (Dimensiuni 46/25, sala Primăverii Sâmpetru (dimensiuni 41/21) și sala Oana și Maria (dimensiuni 40/20). Baloanele sunt încalzite. La această categorie de vârstă participă 52 echipe, repartizate în 13 grupe de câte patru echipe. Real Junior Vaslui face parte din grupa C, unde va înfrunta Viitorul Cluj Albastru, Junior Brașov Roșu și Black Sea Năvodari. Echipele câștigătoare vor primi premii constând în vouchere de cazare și masă la turnee internaționale din Franța, Germania sau Italia, acordându-se totodată și premii individuale – mingi și echipament sportiv.
Grupele 2007 și 2009 participă la Enjoy Sports Winter Cup Brașov, unde îi așteaptă premii consistente oferite cu ajutorul Joma Sport Shop Brașov, dealer autorizat Joma. Mai precis, câștigătorii, dar și celelalte echipe din careul de ași, vor primi echipament sportiv (locul 1) și mingi (locurile 2, 3 și 4) de la sponsorul tehnic al turneului, Joma Sport Shop Brașov. Valoarea totală a premiilor depășește 10.000 de euro. Joma este începând din 2015, sponsorul tehnic al echipei naționale de fotbal.
La categoria 2007 participă 20 de echipe, care au fost repartizate în patru grupe a câte cinci echipe. Se joacă în sistem 7 + 1, pe durata a două reprize a câte 20 de minute. Real Junior Vaslui face parte din grupa D, în care va înfrunta Dinicu Golescu, Juvenes Târgu Mureș, CSS Brasovia și Real Cadet București. Primul meci al vasluienilor va avea loc vineri, la ora 14:20, cu CSS Brașovia. În aceeași zi, de la 16:50, vor întâlni și CSS Dinicu Golescu.
În fazele superioare vasluienii pot întâlni formațiile Academia Luceafărul Cluj, CSM Focșani, Chindia Târgoviște, ASSF Mangalia, Bucegi Râșnov (grupa A), Dani Coman Pitești, Speranța Târgu Mureș, Primavera Deva, Lokomotiv Ruse, Forex Brașov (grupa B) și Atletico de Madrid Timișoara, CSCT Buiucani, Pro Team București, CS Luceafărul Cluj, Corona Brașov (grupa C). Toate partidele categoriei 2007 vor avea loc la baloanele cu teren sintetic ale complexului All Times.
La turneul destinat puștilor născuți în 2009 participă 24 de echipe, care au fost repartizate în șase grupe a câte patru echipe. Se joacă în sistem 5 + 1, pe durata a 25 de minute. Real Juniorul Vaslui va evolua în grupa D și va juca împotriva formațiilor Decathlon Ploiești, Junior Brașov și Bucegi Râșnov. Dacă ies din grupe puștii vasluieni pot în drumul către trofeu peste Academia Hagi, LPS Suceava, CSS Brașovia, FC Bacău (grupa A), Dani Coman, CSCT Buiucani, FK Miercurea Ciuc, Oltul Făgăraș 2 (grupa B), Academia Luceafărul, CSM Focșani, United Soccer București, Oltul Făgăraș 1 (grupa C), Stars Brăila, CSS Giurgiu, FC Brașov 1, CS Colțea 1920 Brasov (grupa E), Celta Brașov, FC Brașov 2, Avântul Dumbrăvița, Sepsi OSK (grupa F). Toate partidele categoriei 2009 vor avea loc în Sala Sporturilor DP Colibași.
„Trebuie să ne apărăm titlul cu grupa 2008 și faptul că am o echipă valoroasă face posibil acest lucru, chiar dacă cel mai imprevizibil fotbal e la nivel de copii și juniori. L-am adus între timp pe Mario David de la Dinamo și ne bucurăm de colaborarea cu Gabriel Crăciun, unul dintre cei mai buni antrenori ai județului. Nu punem presiune pe copii și încercăm să pasăm mai mult, chiar dacă greșim. Copiii trebuie să își asume responsabilitatea de a face diferența în anumite momente ale jocului. Dar scopul nostru este jocul colectiv, nu câștigi un meci doar cu unul sau doi jucători. Grupele sunt acceptabile, nu ar trebui să avem probleme și ne așteptăm să accedem în fazele superioare cu toți copiii. Încercăm să mergem la cât mai multe turnee pentru că doar așa copiii cresc. Săptămâna viitoare mergem cu grupa 2010 la Focșani.”, a declarat pentru Est News antrenorul Ciprian Amarandei.
Real Junior Vaslui a participat weekendul trecut la Cupa Sport Club Bârlad, unde a obținut cu grupa 2009 locul doi. A pierdut în ultimul act cu 0 – 4 în fața celor de la Didi Junior Iași. În faza grupelor vasluienii au dominat autoritar în grupa B, unde au învins cu 12 – 0 pe Kinder Brăila și cu 10 – 0 pe Sport Club Bârlad. Au remizat cu Didi Junior Iași 2, scor 1- 1. Grupa 2007 a obținut la aceeași competiție două victorii, scor 6 – 0 cu Play Bacău și 7 – 0 cu Galactic Focșani. A fost învinsă de Luceafărul Brăila (câștigătoarea turneului) cu 3 – 1. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: